- 3 Temmuz 2012
- 137.891
- 86.799
- 5.338
bunun baslıgını acınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rashica ya yakın siyahiye bakBen var hakemiyim artık
Evt, var hakemi çizgiyi çekeceği yeri söylüyor, teknik olarak hakem istediği gibi çeker çizgiyiBir kaç gün önce VAR odasında ofsayt çizgilerinin nasıl tespit edildiğini gösterdikleri bir video vardı. O videoyu gördükten itibaren ben artık hiç bir ofsayt kararına inanmam.
Hakem kafasına göre çizgi çekebiliyor, çizgiyi milim kaleye doğru kaydırdı mı ofsayt oluyor milim kaleden uzak çizdi mi ofsayt kalkıyor. Tamamen oradaki hakemin keyfine kalmış kararlar çıkıyor.
Bu günkü değişikliklerde büyük bir yanlış olduğunu düşünmüyorum değişiklikler farklı olsa bile bir şey değişmezdi bu gün için. Ne diyelim dediğim gibi bu kafada devam edin bizim hakkımız hep yenilmeye devam eder sizde hep hoca yemeye devam edersiniz çünkü hiç bir hoca ve takım hakeme rağmen kazanamaz dünyanın her yerinde geçerli bu hakem bir takımın o maçı kazanmasını istemezse o takım o maçı kazanamaz.okan haftalardır oyuncu degişiklikleriyle selamı caktı gdecem diye
bizim camia biraz fark açılsa dağılıyoruz mükemmeliyetçi kupalara alışmış camiayız,yıllardır böyle ya şampiyon oluruz ya da 6-7 inci, 1-2 maça fark 8-9 olursa sezon 25 puan fark yerizBiz ligden erken koparssk fb için kolay olur, hamsiler bunların bileğini bükemez, bizimde işimizi erken bitirp fbnin önünü açıyolar işte
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunda haklısın bu durum benim de zoruma gidiyor, ama adamlar bugün değil 3 senedir sistematik bir şekilde senin takımını doğuruyor ,yarış dışına itiyor.Her zaman %200'ünü vermesini beklemiyoruz. Galatasaray ne ilk defa 10 kişi kaldı ne de ilk defa hakem operasyonuna maruz kaldı.
Ama 10 kişi olmasına rağmen böylesine korkak oynama hakkı yok. Saçmalık
Ali palabıyık'ın hakemliğinin iptal edilmediğini görmediğimiz sürece ligde oynamayacimizi aciklardim bu 2
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
El degilmis birdaha baktim ama rasichaya faul var yine de penalti.Lan mertensin sutunu da el ile kesmis orada baska takim olsa 100 kere penalti verirler.