⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Bir kaç gün önce VAR odasında ofsayt çizgilerinin nasıl tespit edildiğini gösterdikleri bir video vardı. O videoyu gördükten itibaren ben artık hiç bir ofsayt kararına inanmam.

Hakem kafasına göre çizgi çekebiliyor, çizgiyi milim kaleye doğru kaydırdı mı ofsayt oluyor milim kaleden uzak çizdi mi ofsayt kalkıyor. Tamamen oradaki hakemin keyfine kalmış kararlar çıkıyor.
Evt, var hakemi çizgiyi çekeceği yeri söylüyor, teknik olarak hakem istediği gibi çeker çizgiyi

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fiilen bir şey yapılmadan dünya capinda ses getirecek bir hareket yapılmadan yapılan lafta açıklamalar benim için yok hükmündedir yarın akşam Meksika'da ülkesinde haber izleyen bir Meksikalı vatandaş Galatasaray'ın yaptığını haberlerde izleyip vay be Türkiye'de neler olmuş demeden bize rahat yok

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

okan haftalardır oyuncu degişiklikleriyle selamı caktı gdecem diye
Bu günkü değişikliklerde büyük bir yanlış olduğunu düşünmüyorum değişiklikler farklı olsa bile bir şey değişmezdi bu gün için. Ne diyelim dediğim gibi bu kafada devam edin bizim hakkımız hep yenilmeye devam eder sizde hep hoca yemeye devam edersiniz çünkü hiç bir hoca ve takım hakeme rağmen kazanamaz dünyanın her yerinde geçerli bu hakem bir takımın o maçı kazanmasını istemezse o takım o maçı kazanamaz.

Ince ince değil, feci şekilde doğrandık ali denen şeref yoksunu tarafından. Verilmeyen goller penaltı pozisyonları yatacak yeriniz yok lan. Ahlaksiz herifler.

Biz ligden erken koparssk fb için kolay olur, hamsiler bunların bileğini bükemez, bizimde işimizi erken bitirp fbnin önünü açıyolar işte

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizim camia biraz fark açılsa dağılıyoruz mükemmeliyetçi kupalara alışmış camiayız,yıllardır böyle ya şampiyon oluruz ya da 6-7 inci, 1-2 maça fark 8-9 olursa sezon 25 puan fark yeriz

Kazımcan'ın penaltı pozisyonunun tekrarını yeni izledim, Efecan ayağının burnuyla vuruyor Kazım'a, orada da net penaltı es geçilmiş

Geçen hafta 1 golümüzü vermemişlerdi
bu hafta 2 golümüzü vermediler, 2 haksız kırmızıyla resmen biçtiler
Resmen hizaya getirmeye çalışıyorlar, oynamanın izlemenin ne manası var ki

Her zaman %200'ünü vermesini beklemiyoruz. Galatasaray ne ilk defa 10 kişi kaldı ne de ilk defa hakem operasyonuna maruz kaldı.
Ama 10 kişi olmasına rağmen böylesine korkak oynama hakkı yok. Saçmalık
Bunda haklısın bu durum benim de zoruma gidiyor, ama adamlar bugün değil 3 senedir sistematik bir şekilde senin takımını doğuruyor ,yarış dışına itiyor.

fenere verilen verilmeyen kartlar penaltılarla haftalardır tökezledikleri anda hemen arkadan ittiriyolar. Bugün bazı renktaşlarımız bile methiyeler diziyor. Bizse 1. haftadan beri doğranıyoruz. Adamlar senin ivmelenmeni engelliyor, kafanı kaldırsan eziyor.

Bugün tepki gösterilecek adres belli, kendi kendimize vurmanın sırası değil hocam.

Geri
Üst Alt