⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

dilimde sarkıların günduz gece,sampiyon mu olacan hakemle şikeci fb,sene sonu yakacaksın stadını,cimbombom koyunca deliğine

hakemi,iyi oyunumuzu hepsini bir yana koydum bitiricilik konusunda hala ligin en kötüsüyüz olmaz böyle birşey

neden atamıyoruz biz aklım almıyor

10 kişiyken bile net 4 5 tane boş kaleye atamıyoruz

ve hiçte degismiyor bu nedense

İcardinin aşırtma golünde topun ayaktan çıkış fotosunda top sanki yarım metre gibi
Ayaktan çıktıktan sonra çekilmiş işte

Lanet olsun tff nizede hakeminizede

Bunda haklısın bu durum benim de zoruma gidiyor, ama adamlar bugün değil 3 senedir sistematik bir şekilde senin takımını doğuruyor ,yarış dışına itiyor.

fenere verilen verilmeyen kartlar penaltılarla haftalardır tökezledikleri anda hemen arkadan ittiriyolar. Bugün bazı renktaşlarımız bile methiyeler diziyor. Bizse 1. haftadan beri doğranıyoruz. Adamlar senin ivmelenmeni engelliyor, kafanı kaldırsan eziyor.

Bugün tepki gösterilecek adres belli, kendi kendimize vurmanın sırası değil hocam.
2-1 öndeyken oyuna daha çok süre varken oyuna stoper alamazsııın. Burası büyüklere karşı öne geçip sonra yatabileceğin Anadolu kulübü değil. Adamlar zaten var gücüyle geliyorlar iki kontrada belleri kırılacak ama kalkıp 5'liye dönüyoruz kanatları iptal ediyoruz olur mu böyle.

hakemi,iyi oyunumuzu hepsini bir yana koydum bitiricilik konusunda hala ligin en kötüsüyüz olmaz böyle birşey

neden atamıyoruz biz aklım almıyor

10 kişiyken bile net 4 5 tane boş kaleye atamıyoruz

ve hiçte degismiyor bu nedense
emin,abdulkerim iyi vurmadılar.mertens pas cıkarmadı vs.kesinlikle son vurus konusu büyük sorun

Erden Timur’un farklı farklı tehditler gönderiliyor bize dediği nedir ?? Açıklasana be adam ne susuyorsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakin kardeşim boeyin pozisyonu sonrasi takimi okan sahadan cekecekti. En iti ders bu olacakti 50 bin kisi içinde oyunu katledip sahadan cekilmesini saglayan hakem bir daha dudugu agzina getirirken titreyecekti. 300 kişi arayacaktı ne olur sahaya dönün diye yalvaracaktı. Bakan devreye girecekti.
Sen buari yapmazsan bir örgütün elinde oyuncak olursun

İcardinin aşırtma golünde topun ayaktan çıkış fotosunda top sanki yarım metre gibi
Ayaktan çıktıktan sonra çekilmiş işte

Lanet olsun tff nizede hakeminizede
O ofsaytta bi ibnelik var. O açıdaki görüntüyle icardinin kafası öndeydi kafasından çizgi çektim demek şark kurnazlığıdır

Bir Başakşehir maçımız vardı o zamanki ismi İstanbul Belediye 1-0 öndeyiz Hüseyin Göcek hakem adam yarım saat faullerle atak kesmeyle vs. topu yarı sahamızdan çıkarmamıştı son dk. yemiştik golü Mustafa Sarp'ın forma yırttığı maç o geldi aklıma. Açıklamayla onla bunula değişmiyor hiçbir şey dekoder iptal edelim ligden çekilelim bağıralım çağıralım değişmeyecek yani.

Bilmeyen de 60. dakikada 10 kisi kaldik sanir. 30. dakikada haksiz yere 10 kisi kaldik ve Alanya gercekten 10 kisiyle zor takim + olarak 3. gol gelmeyince daha da moral bozdu.
Sizi bilmem ama ben 2 - 1 dahi kazansaydik moralsiz olacaktim. 6 - 7 olacak macta resmen hevesimizi kursagimizda biraktilar.

Erden bey yine beyhude laflarla konuştu gitti

Bir çözüm sunun arkadaş siz koskoca camianın yönetim kurulusunuz

Bir şey söyleyin hep birlikte tepki verelim öyle kameralar karşısında hak hukuk diyerek geçmez bu lig

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne anlatıyorsun Erden Timur icraat yap söyle ne yapalım fiili birşey söyle beinsports iptali mi yapalım Tayyip Erdoğan'a oy mu vermeyelim söyle tüm Galatasaraylilar yapsın 30 milyonuz

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olası bir hükümet değişiklikte TFF tarafsızlık olacağını sanıyorsan naifsin

Ali Koç'un adamları her yerde her partide farklı bir rejimde de aynı taraflı olaylar devam eder büyük ihtimalle, gerçi bu kadar göz göre göre olmaz. Fenerin adamları her yerde adamların çok güçlü organizasyonları var.

Bu zamana kadar almanyada bir takım alıp çıkartmak lazım dı ,ismini de değişirdik
Oh miss

Geri
Üst Alt