- 2 Temmuz 2011
- 137.296
- 58.445
- 5.488
dilimde sarkıların günduz gece,sampiyon mu olacan hakemle şikeci fb,sene sonu yakacaksın stadını,cimbombom koyunca deliğine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-1 öndeyken oyuna daha çok süre varken oyuna stoper alamazsııın. Burası büyüklere karşı öne geçip sonra yatabileceğin Anadolu kulübü değil. Adamlar zaten var gücüyle geliyorlar iki kontrada belleri kırılacak ama kalkıp 5'liye dönüyoruz kanatları iptal ediyoruz olur mu böyle.Bunda haklısın bu durum benim de zoruma gidiyor, ama adamlar bugün değil 3 senedir sistematik bir şekilde senin takımını doğuruyor ,yarış dışına itiyor.
fenere verilen verilmeyen kartlar penaltılarla haftalardır tökezledikleri anda hemen arkadan ittiriyolar. Bugün bazı renktaşlarımız bile methiyeler diziyor. Bizse 1. haftadan beri doğranıyoruz. Adamlar senin ivmelenmeni engelliyor, kafanı kaldırsan eziyor.
Bugün tepki gösterilecek adres belli, kendi kendimize vurmanın sırası değil hocam.
emin,abdulkerim iyi vurmadılar.mertens pas cıkarmadı vs.kesinlikle son vurus konusu büyük sorunhakemi,iyi oyunumuzu hepsini bir yana koydum bitiricilik konusunda hala ligin en kötüsüyüz olmaz böyle birşey
neden atamıyoruz biz aklım almıyor
10 kişiyken bile net 4 5 tane boş kaleye atamıyoruz
ve hiçte degismiyor bu nedense
Cizgiye mizgiye gerek yok. Zaten apacik ortadaydi macin akisinda ofsayt olmadigi.İcardinin aşırtma golünde topun ayaktan çıkış fotosunda top sanki yarım metre gibi
Ayaktan çıktıktan sonra çekilmiş işte
Lanet olsun tff nizede hakeminizede
O ofsaytta bi ibnelik var. O açıdaki görüntüyle icardinin kafası öndeydi kafasından çizgi çektim demek şark kurnazlığıdırİcardinin aşırtma golünde topun ayaktan çıkış fotosunda top sanki yarım metre gibi
Ayaktan çıktıktan sonra çekilmiş işte
Lanet olsun tff nizede hakeminizede
Ne anlatıyorsun Erden Timur icraat yap söyle ne yapalım fiili birşey söyle beinsports iptali mi yapalım Tayyip Erdoğan'a oy mu vermeyelim söyle tüm Galatasaraylilar yapsın 30 milyonuz
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi