⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Bir Başakşehir maçımız vardı o zamanki ismi İstanbul Belediye 1-0 öndeyiz Hüseyin Göcek hakem adam yarım saat faullerle atak kesmeyle vs. topu yarı sahamızdan çıkarmamıştı son dk. yemiştik golü Mustafa Sarp'ın forma yırttığı maç o geldi aklıma. Açıklamayla onla bunula değişmiyor hiçbir şey dekoder iptal edelim ligden çekilelim bağıralım çağıralım değişmeyecek yani.
Sinir krizine girmiştim o maç

Okadar keyif almistik mactan ilk yari. Ilk defa stres olmadan mac izledik sonra gel macin icine et. Gerekten sampiyonlugu gectim ama futbol izlemek istiyoruz her hafta macin önüne gecen sahislari degil. Dünyanin hic bir profesyonel liginde böyle düzen yoktur.

Kaç saat geçti, sakinleşmem mümkün olmadı, hazmetmek de mümkün değil. Yarım saatte zevkten 4 köşe olduğumuz, 2 atıp 2'de golümüzün verilmediği, en az 6'ya hatta 8'e gidebilecek görüntüde olan maçı şu hale getiren bir tane bit yavrusuna dünyayı dar edemiyorsak yazıklar olsun. Hangi birine yansak, böyle bir maçı kazanamamaya mı, 3 gün önce hakemlere ateş püskürüp, 3 gün sonra dalga geçer gibi bizi kendi evimizde katletmelerine mi, bu kadar etkisiz eleman oluşumuza mı, tüm hevesin isteğin bitmesine mi... Bu maçta bize alenen bir mesaj verildi, boşuna bağırıp yırtınmayın, biz ne istersek o olur mesajını adeta alay eder gibi suratımıza çarptılar. Biz bu sistemi maalesef yenemeyiz. Öyle basın toplantıları, iğnelemeler, laf sokmalar, aba altından sopa göstermeler.. Hiçbirinin anlamı yok, biz maalesef zayıfız, zayıf bırakılmışız.

Bir yandan gene üzülüyorum, bu takım Antep'i 10 kişiyle ezerken, daha kötü takım olan helva gibi Alanya'ya nasıl 2-0'dan oyunu ve maçı teslim etti? Resmen duygular birbirine girdi, hiçbir şeyi hazmedemiyorum. Maç boyu hakeme sövdüm, 70'den sonra hocaya verdim veriştirdim. Yaptığı değişiklikler ile resmen bu bit yavrusunun kirli emellerine çanak tuttu, ona da söyleyecek hiçbir şey yok. Psikolojimizle ciddi ciddi oynandı, daha 10 maçta bizi kafa olarak yendiler bile. Şurası kesin ki, hakemler üzerine sürekli konuşmak oyuncuların da sahadaki hakem hatalarına karşı hassasiyet geliştirdiğini kanıtladı. Resmen hem taraftar hem takım, bu kadar ezici üstün olduğumuz, rakibin orta sahayı geçemediği bir maçta anında havlu attı. Yalan yok, biz bile ekran başında havlu attık. Ben buradan çıkacağımızı sanmıyorum, bu psikoloji bizi yıprattı, şer odakları da istediklerini aldılar. Fener ve Trabzon sezonun ilk maçından bu yana korkunç derecede iteklenirken bizleri resmen dibe ittiler. Bu saatten sonra Okan'mış, Klopp'muş, Guardiola'ymış bizi bu cendereden çıkaracak biri yok, bu işin tekniği taktiği bitti, ben bunu bilir bunu söylerim.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen hafta maç başlığın da şöyle bir mesaj yazmıştım. Okan hoca haklı 9 hafta da 6 deplasman tesadüf değil. 2-3 kişi alıntılayıp bahane felan yazmıştı. Alın bahane adamlar öyle bir ayarlamış ki ilk 10 hafta da havlu attırmaya çalışıyorlar. İçerde oynadığımız maclar da kırmızı verip 10 kişi oynatiyorlar. Her şey ayarlanmış. Gerisi hikaye Okan hoca değişiklik performans v.s . Fikstür düzgün olsa , hakemler adam gibi yonetse 18 değil 26 puan ile liderdik.

Antep macinda kemal ugursuz serefsizi haksiz yere kirmizi verdiydi, bu mactada bu tetikci verdi. Say say bitmez bu serefsizlerin yaptiklari..

Bugun yasadigimiz haksizlik sampiyonlugumuzun anahtari olur.Cok sinirlendik.Ama bu tarz kaos durumlarindan daha sonra daha guclu oluyoruz.Tarih de boyle oldu.Insallah gene boyle olacak.Camia olarak daha fazla kenetlenecegiz.En basta hakemleri,tff si,mhk si hepsini ust uste koyup sampiyon olacagiz.Benim icin bu sene yasanacak sampiyonlugun onemi cok buyuk.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antep macinda kemal ugursuz serefsizi haksiz yere kirmizi verdiydi, bu mactada bu tetikci verdi. Say say bitmez bu serefsizlerin yaptiklari..

Hep aynı isimler ve halen düdük çalıyorlar bunlar aynen MoMo’yu atan Zorbay küçük gibi.
Kuşları geçtim Trabzon’u bile nir maçta doğrayan adamların hakemlkleri bitti ama bu şerefsizler halen bu işten para kazanıyorlar.

Geri
Üst Alt