⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

nelsonun hareketi bence penaltıydı ama bizim kırmızıdan dolayı veremedi var

Nelsson ayaga basmis onu nasil gectiler hayret ettim. Gerci her ayaga basmaya vermiyorlar, ne ayaga basmalar gördük bu zamana kadar. Ama nelsson burda cok amatörce hareketi etti. Bazi maclarda cok yetersiz kalir, bilmiyorum.

icardinin iptal edilen golünde ofsayt yok diyor bazıları. Yandan bir görüntüden cidden şüpheli duruyor

Mertens'in attigi golde top cizgiyi gecmis, net gol. Icardi'nin golünde ofsayt yok gibi görünüyor. Bu cizgileri bu sene istedikleri gibi ciziyorlar. Ortada net olarak namussuzluk var. Bu macin arastirilmasi lazim. Yönetim pesini birakmamali bu cetenin. Yarim saatte 4 gol atmisiz, 10'a kadar gidebilecek maci bir kararla ne hale getirdi utanmaz herifler.

Daha erken ama her yönüyle yönüyle sezonu bitiren maç oldu. Averaj yapacağımız maçı berabere bitirdik.

Hep aynı isimler ve halen düdük çalıyorlar bunlar aynen MoMo’yu atan Zorbay küçük gibi.
Kuşları geçtim Trabzon’u bile nir maçta doğrayan adamların hakemlkleri bitti ama bu şerefsizler halen bu işten para kazanıyorlar.
Son 2-3 senedir hakemler bize karşı hemde sahamızda çok rahat maç yönetip bizi eziyolar ve ödüllendiriliyorlar, Malesef hakrmler çok akıllıdır, bu düzende bizim mesajı değiştirmemiz çok zor, dursun bunu yaoabilirmi sanmam.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens'in bir şutu vardı rakibin dizinden dönüp Raciha nın önüne düşmüş, o da bir temas alıp kendini yere bırakmıştı. Herkes Raschia nın pozisyonuna bir şey yok diyor da asıl penaltı Mertens'e değil mi?

İy 4 dk uzatmanın 2 dk 11 saniyesi durmalardan dolayı oynanmamış ama bu hakem cart diye biz atağa çıkarken bitirdi

Nelsson ayaga basmis onu nasil gectiler hayret ettim. Gerci her ayaga basmaya vermiyorlar, ne ayaga basmalar gördük bu zamana kadar. Ama nelsson burda cok amatörce hareketi etti. Bazi maclarda cok yetersiz kalir, bilmiyorum.
Tekrar baktim oyuncu zaten atmis kendini ondan sona ayaga basiyor nelsson. Yani düsmesine neden olmuyor. Ama isteseler penaltiyi verirler orda, hele bu yapi varken.

Kazimcanin pozisyonunu hic konusmuyorlar orda diziyle cakiyor kesin penalti.

herşeyden bağımsız 2 tane yabancıyı dışarda bırakmamız lazım yine bugün 3 yabancı dışarda bıraktık.
pva yedekte olsaydı ikinci yarı kazımcan sakatlanınca girseydi sol taraf bu kadar kötü olur muydu.
zaten hücumda değil defansta daha iyi olan birisi.Sol bekin yedeği olmadan maça çıktık.

Mac sirasinda da dedik. Bu maci da izledigim icin soyledim ki EPL izliyorum ben genelde birkac CL maci haric zamanim pek olmadigi icin. Bizim pozisyon, EPL'de faul bile olamayabilecek bir pozisyon olsa da en fazla sert bir uyari ve sari gerektirir. En fazla bu olur.

Ancak, biz yine de ne olursa olsun kendimize de ceki duzen vermemiz gerekiyor. 10 kisi kalmis ancak teslim olmus bir oyun, panik havasi, panik degisiklikler ve anlamsiz oyuncu tercihleri kabul edilebilir birsey degil.

Geri
Üst Alt