- 1 Haziran 2015
- 24.827
- 17.518
- 1.998
17-18'den beri covid döneminde seyircisiz oynanan maç hariç iç sahada yenmişiz hep bunları
seri devam etmeli
seri devam etmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafadaki takımlar içerisinde en kötü top oynayan takım biziz ara sıra iyi oynayacağımız tutuyor ondada gol atamıyoruzHocammm jk defansını görüyorsun, kurban olayım bunları izle ve gerekeni yap haftaya.
Eminde hava toplarinda iyi ama dengesizce hareket ediyor. Ben kendisinden umutluydum acikcasitutmalık bi durum yok ki adam eminin olduğu sol tarafa doğru kayar o bölgede alır topları, nelssonun her saniye peşinden gitmesi gibi bi durum olamaz.
ya böyle düşünüyosanız niye bu foruma girip zaman harcıyorsunuz ben anlamıyorum.Kafadaki takımlar içerisinde en kötü top oynayan takım biziz ara sıra iyi oynayacağımız tutuyor ondada gol atamıyoruz
beşiktaş maçı rahat kazanır hakem desteğiyle birlikte
Başka takımlar gelsin dediğimi hatırlamıyorum?Tamam da şeçilmediler işte
Mal bursa eskişehir izmir takımları sakarya
Say say bitmez
Ne bok yiyorlar
Bu durumda bile çıkamayıp düşüyorlarsa
Güzel, devam etsinler, hep böyle yendik devam ederizbize sövülüyor
Rakipler milan gibi biz vasatiz eksik de kalmıyoruzKafadaki takımlar içerisinde en kötü top oynayan takım biziz ara sıra iyi oynayacağımız tutuyor ondada gol atamıyoruz
pozisyon almasında vs çok büyük problem var, konya maçıydı sanırım 3 tane net pozisyon vermiştik sırf onun yüzündenEminde hava toplarinda iyi ama dengesizce hareket ediyor. Ben kendisinden umutluydum acikcasi
Ula zurna 2 hafta ceza vermek nedir? Oldu olacak müebbet verseydiniz!Taşdemir 1 maçta mertens'in toplam skor katkısını geçti
Bu arada besiktas bizden iyi oynamiyor.ya böyle düşünüyosanız niye bu foruma girip zaman harcıyorsunuz ben anlamıyorum.
tamam biz küme düşücez siz de kına yakarsınız
Defansları berbatBu arada besiktas bizden iyi oynamiyor.
%100Bu arada besiktas bizden iyi oynamiyor.
Göreceğiz bakalım. O zaman da gerçi dersiniz, bir zahmet yensin, jkde takım mı bu da kıstas maçı değil diye. Kafa takımlar bizden iyi olsa şu hakem desteği kısmını eklemezsiniz de neyse...Kafadaki takımlar içerisinde en kötü top oynayan takım biziz ara sıra iyi oynayacağımız tutuyor ondada gol atamıyoruz
Beşiktaş'ın rahat kazanacağını iddia ediyorsan yukarıdaki çıkış butonuna basıp forumu terk et. Tavsiyemdir.Kafadaki takımlar içerisinde en kötü top oynayan takım biziz ara sıra iyi oynayacağımız tutuyor ondada gol atamıyoruz