SL 22/23 H:12 | Beşiktaş 5-2 Ümraniyespor | MS | 30 Ekim

17-18'den beri covid döneminde seyircisiz oynanan maç hariç iç sahada yenmişiz hep bunları

seri devam etmeli

O küçücük takımdan da korkmaz Galatasaray 'lı, hani onların sahası olsa neyse de, taraftar olarak boğmalı nefes aldırmamalıyız ki yaparız diye düşünüyorum , gerisini takım halledecektir

tutmalık bi durum yok ki adam eminin olduğu sol tarafa doğru kayar o bölgede alır topları, nelssonun her saniye peşinden gitmesi gibi bi durum olamaz.
Eminde hava toplarinda iyi ama dengesizce hareket ediyor. Ben kendisinden umutluydum acikcasi

bize sövülüyor

Kafadaki takımlar içerisinde en kötü top oynayan takım biziz ara sıra iyi oynayacağımız tutuyor ondada gol atamıyoruz
beşiktaş maçı rahat kazanır hakem desteğiyle birlikte
ya böyle düşünüyosanız niye bu foruma girip zaman harcıyorsunuz ben anlamıyorum.

tamam biz küme düşücez siz de kına yakarsınız

Yİne ağlar bu kararlara rağmen Şenor

Kafadaki takımlar içerisinde en kötü top oynayan takım biziz ara sıra iyi oynayacağımız tutuyor ondada gol atamıyoruz
Göreceğiz bakalım. O zaman da gerçi dersiniz, bir zahmet yensin, jkde takım mı bu da kıstas maçı değil diye. Kafa takımlar bizden iyi olsa şu hakem desteği kısmını eklemezsiniz de neyse...

Beşiktaş'ın rahat kazanacağını iddia ediyorsan yukarıdaki çıkış butonuna basıp forumu terk et. Tavsiyemdir.

Geri
Üst Alt