SL 22/23 H:12 | İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

Fenerde bu sene futbol şansıda var o top eline çarpıyor bir şekilde.

biz haftaya bejekeye çakarsak bejeke yarıştan kopar biz febenin tek rakibi olarak kalırız beraberlik halinde ise febe elini kolunu sallaya sallaya şampiyonluğa yürür gerek fedarasyon gerekse hakemlerle birlikte

biz ne zaman böyle oynayacağız?

Şimdi maçın başından beri izliyoruz, fenerde bir şey yok
Hatta ist.da becerikli bir kanat olsa zor durumlarda kalacaklar
Ama zırt diye bir penaltı
Şimdi istanbul risk alıp 2 daha yese vayy fener uçuyor, çok gol atıyor
Bunu diyoruz işte, her maç kilit hakemle gol, penaltı, kırmızı ya da ilginç bir rakip hatasıyla açılıyor
Sonra vayy fener uçuyor

Maç berabere giderken yine penaltı jokeri devreye girmiş sanırım. Bu sezon Ümraniye, Adana Demir ve Karagümrük maçlarından sonra İstanbulspor maçında da penaltı jokeriyle beraberliği bozdu Fenerbahçe
Ligde en çok orta yapan biziz ama ne hikmetse ellerini kollarını açana denk gelmedim daha. Ortada fol yok yumurta yok, 2 yan pas ve 2 yarım ortayla penaltıya ulaştılar.

febenin şuan tek avantajı herifler hırslılar hocadan mıdır yllardır loser olmaktan bıkmakmıdır bilmiyorum

en arkadaki adam ofsayt değil bakıyor atmıyor. ofsayt olana pas atıyor.

Ligde en çok orta yapan biziz ama ne hikmetse ellerini kollarını açana denk gelmedim daha. Ortada fol yok yumurta yok, 2 yan pas ve 2 yarım ortayla penaltıya ulaştılar.
Ne hikmetse hep böyle küçük İstanbul takımları yapıyor bahsettiğin bu saçma sapan penaltıları. Elini kolunu kaldırarak oynuyor hepsi çok ilginç gerçekten

Geri
Üst Alt