Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
Fenerde bu sene futbol şansıda var o top eline çarpıyor bir şekilde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maçlarda gol iptaliyle başlıyor. Ne tesadüf...Maç berabere giderken yine penaltı jokeri devreye girmiş sanırım. Bu sezon Ümraniye, Adana Demir ve Karagümrük maçlarından sonra İstanbulspor maçında da penaltı jokeriyle beraberliği bozdu Fenerbahçe
Keyfin nasıl Hüsnücüm?
5 hafta sonrabiz ne zaman böyle oynayacağız?
Ligde en çok orta yapan biziz ama ne hikmetse ellerini kollarını açana denk gelmedim daha. Ortada fol yok yumurta yok, 2 yan pas ve 2 yarım ortayla penaltıya ulaştılar.Maç berabere giderken yine penaltı jokeri devreye girmiş sanırım. Bu sezon Ümraniye, Adana Demir ve Karagümrük maçlarından sonra İstanbulspor maçında da penaltı jokeriyle beraberliği bozdu Fenerbahçe
Fenerde bu sene futbol şansıda var o top eline çarpıyor bir şekilde.
Ne hikmetse hep böyle küçük İstanbul takımları yapıyor bahsettiğin bu saçma sapan penaltıları. Elini kolunu kaldırarak oynuyor hepsi çok ilginç gerçektenLigde en çok orta yapan biziz ama ne hikmetse ellerini kollarını açana denk gelmedim daha. Ortada fol yok yumurta yok, 2 yan pas ve 2 yarım ortayla penaltıya ulaştılar.
Hocalarından kaynaklı yoksa hiç bi topçu ben koşayım 90 dk demez.febenin şuan tek avantajı herifler hırslılar hocadan mıdır yllardır loser olmaktan bıkmakmıdır bilmiyorum