- 4 Ağustos 2009
- 84.359
- 63.224
- 5.093
Son gun batsuayi transferiyle ligin kaderi degisti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben diyenlerden biriyim. Bok gibi oynadılar.Şimdi biri çıkar "skor aldatıcı olmasın fener bok gibi adam gibi bir takım gelse bunları delik deşik eder" yazar ilk yarı bitti şu goygoylarla.. Şu maçı biz oynasak 2-2ydi.. Heriflerin 7 ortası var 5 gol atiyorlar biz 27 ortayla gol atamiyoruz..
Puan sıralamasına ve kalıcılığa bakılırsa bir değiller. Kayseri zaten hak etti maçı.Bir tabiki
Şikecilerin Kayseri ve Alanya maçını izledim tek pozisyon vermeden ter idmanı yaptılar
Bizim Kayseri maçını hatırlıyorum tam bir Facia
Alanya maçına bir şey diyemiyorum orada hakem faktörü maçı elimizden aldı ama beğenmediğimiz Kayseri eze eze yendi bizi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ligin 2. Yarisinda anlariz ne oldugunu bencede verim aliyor dede ama sansida yaver gidiyor. Deplasman fazla gormemesi avantaj. Su macta matah oyun ustunlugude yok. Simdi 2 mac icerdeler muthis fiksturgenis kadrolari var
lakin sunu da belirtmek gerekir jorge amca oyunculardan verim almasini iyi biliyor.
Ekstra antrenman yaparak bitiricilik çalışmak yerine izin veriyoruzen son hangi lig maçını 3 farklı kazandık?
Bu takım sağlam mı ?Bir şey oynadıkları yok. Sağlam bir takımla hala oynamadılar. Vs vs
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alanya maci hakem puan farkı 3 du. Bir kaç mac hakem muhabbetleri olsun şartlar esitlensin görelim.medyanin milani gibi konuşulan fenerini ve jesusu.kabul edelim
transferleri jesus yapti
bizde yönetim
ama puan farki 5, fikstürleri de cok kolaydi