SL 22/23 H:12 | İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

Şimdi biri çıkar "skor aldatıcı olmasın fener bok gibi adam gibi bir takım gelse bunları delik deşik eder" yazar ilk yarı bitti şu goygoylarla.. Şu maçı biz oynasak 2-2ydi.. Heriflerin 7 ortası var 5 gol atiyorlar biz 27 ortayla gol atamiyoruz..
Ben diyenlerden biriyim. Bok gibi oynadılar.
Rakip ligin sonuncu sırasında. Biz olsak siz de bunu demeyecek miydiniz, beş atıp iki yedik diye bile ireldelerdiniz.

Kalan iki maçları da kadikoyde ikisini de alırlar nasıl fikstürse bu ali koç istese çekemezdi böylesini biz de kalan ikiyi almalıyız ki puan farkı artmasın 5 puan farkla girersek ikinci yarı herşey değişebilir ciddi zor fikstürleri olacak onların bizimki de kolaylaşacak bjk ve Başak maçlarından 6 puan almak çok önemli artık 4 de iyi olurdu ama puan kaybı kredimizi palabıyık yedi malesef

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav herifler hep mi 5 atacak oyun oynuyor? Şimdiye kadar sürekli hafife aldım ama her maç bol gollü geçiyor, sürekli atıyorlar. Bal mı, hakem mi destek oluyor nedir bu

Ezeli rakibin 11 mac oynamis 1 mac eksigi var senden 20 gol fazla atmis Okan takkeyi onune koyup dusunsun bahane uretmesin artik. Haftaya ya herro ya merro bakalim nolacak ama bu sene pek umidim kalmadi. Hakemler bi yandan kotu oyun bi yandan zor.

Bir tabiki

Şikecilerin Kayseri ve Alanya maçını izledim tek pozisyon vermeden ter idmanı yaptılar

Bizim Kayseri maçını hatırlıyorum tam bir Facia

Alanya maçına bir şey diyemiyorum orada hakem faktörü maçı elimizden aldı ama beğenmediğimiz Kayseri eze eze yendi bizi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Puan sıralamasına ve kalıcılığa bakılırsa bir değiller. Kayseri zaten hak etti maçı.
Alanya'yı hakem ortak etti. Bir puan çıkardık.

Bize rakip kaleci kale onunde pas vermiyor.

Bizim taraftar boyle olurda adamlar her hafta sike sike kazanir tabi.

genis kadrolari var

lakin sunu da belirtmek gerekir jorge amca oyunculardan verim almasini iyi biliyor.
Ligin 2. Yarisinda anlariz ne oldugunu bencede verim aliyor dede ama sansida yaver gidiyor. Deplasman fazla gormemesi avantaj. Su macta matah oyun ustunlugude yok. Simdi 2 mac icerdeler muthis fikstur

Bir şey oynadıkları yok. Sağlam bir takımla hala oynamadılar. Vs vs :)

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kabul edelim

transferleri jesus yapti
bizde yönetim

ama puan farki 5, fikstürleri de cok kolaydi

Fener'in tarif edilemez bir balı var yani gerçekten bahane olarak değil ama maçın ikinci yarısından sadece 2 dakika izledim ve o 2 dakikada 2 tane pas hatasından gol attı adamlar. Yani öyle ahım şahım bir pres bile yapmıyorlarken gol attılar açıkçası olağanüstü bir futbol şansı var bu sene bunlarda yani umarım bir yerde terse döner bu durum. Keşke şu dönemde bir Trabzon deplasmanları falan olsaydı da bir frenleselerdi şunları güzelce. Kalan 2 maçı da içeride oynuyorlar ve muhtemelen kazanacaklar.

Tv de inailmaz bir ovgu var city nin real in mi maci vardi

Fikstürleri inanılmaz yalnız

Neredeyse ilk devrede bütün maçlarını evlerinde oynadılar

Avrupa maçları dönüşü doğru düzgün deplasmanları yok

Hakem faktörü olmasaydı puan farkı bile yoktu muhtemelen aramızda.

Boş yere gaza gelmeyin. Bu sezon naparsak yapalım lige ortak etmeyecekler.

Bu zaman kadar böyle bir fikstür çekildi mi hiç

Bunca zamandır futbol takip ederim böyle bir fikstür görmedim

Unutmuş olabilirim

O yüzden size de sorayım böyle bir fikstür gördünüz mü hiç

Adamlar kacinci dakikada penalti alip direkt 0-1 one gecip kontra oynuyor, serefsiz hakemler bize penaltilarimizi vermiyor. Icardi 29 saniye penaltiyi alsak bizde belki kazanip 3puan alicaktik.

Millet gelmis su kadar gol bu kadar gol. Senin 10 tane penaltin verilse baska seyler konusurduk.

Su forumda fener yalakaligi, jesus yalakaligi bitmedi arkadas. Cok buyuk hocaysa niye kimse avrupada getirip hocasi yapmadi? Herkes portekiz ligi diye oluyor her futbolcuyu izliyor, hocayi mi gormiyecekler?

Geri
Üst Alt