Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.375
- 43.164
- 3.748
Şu noktalardan bu sezon en az 10 kafa vurusumuz gol olmamıştır millet atıyor bir şekilde..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tebrikler Emre TekKimdi o, göstermelik yerler diye.
Tebrik ediyorum kendisini.
Yarısını çöpe atardı.elimizdeki kadro jesus da olsa verim alabilir miydi reis yoksa brumada olduğu gibi yarısını kullanmadan çöpe mı atardı
Yav orasi kesin zatenVallahi o iki golden biri iptal olmasaydı, Mertens yine net pozisyonda sıçmasaydı o maç öyle bitmezdi...3'ten dönmezdi.
Keşke ağlama ikonu da olsa atardım.Yav orasi kesin zaten
3 oldu sanırım.gooollll
Aynen, Jesus bizde olsa bu ihtiyarları direk kadro dışı yapardıYarısını çöpe atardı.
Bu işe de mertens,mata, icardi'den başlardı.
Sorma ya ne zaman foruma girsem Emrenin gol mesajını görüyorumbu forumda daha rakip maçı takip etmeyecem resmen uğursuzluk getiriyor
Icardi bizim ligin en iyi forveti.Yarısını çöpe atardı.
Bu işe de mertens,mata, icardi'den başlardı.
üstad şikeden ziyade topcular topcu degilPenaltiyi yaptiran Ali Yasar kornerde bombos birakmis elemani. FB'nin forvetini tutmayin diye taktik verildigini hic sanmiyorum.
Düzmece bir mac oldugu cok belli. Icardi kariyeri boyunca bir kornerde böyle bos birakilmamistir. Böyle bos beles bir golü bu sene atar miyiz?
nasıl şampiyon olabiliriz bu kirli yapıya karşı nasıl kazanabiliriz üstad. erdem başkanın profesyonel ekipte yapması gereken devrimler nelerdirPenaltiyi yaptiran Ali Yasar kornerde bombos birakmis elemani. FB'nin forvetini tutmayin diye taktik verildigini hic sanmiyorum.
Düzmece bir mac oldugu cok belli. Icardi kariyeri boyunca bir kornerde böyle bos birakilmamistir. Böyle bos beles bir golü bu sene atar miyiz?
Kaldi 3Batshuayi 5 gol atar