SL 22/23 H:12 | İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

Şu noktalardan bu sezon en az 10 kafa vurusumuz gol olmamıştır millet atıyor bir şekilde..

Maçı açayım dedim. Emre Zeytinli'nin yine duran top postunu gördüm. :sopa:

Penaltiyi yaptiran Ali Yasar kornerde bombos birakmis elemani. FB'nin forvetini tutmayin diye taktik verildigini hic sanmiyorum.

Düzmece bir mac oldugu cok belli. Icardi kariyeri boyunca bir kornerde böyle bos birakilmamistir. Böyle bos beles bir golü bu sene atar miyiz?

İstanbul Ümraniye gibi takımlarla bu dönemde oynasak iyiydi. Bir bakmışsın 4-5 takviyeyle düzelmiş.

Oyuncularımız kaleci üstüne vurmasa iki maçta averajı kapatıyorduk.... Bunların bir artısı varsa bu da ft döneminde de öyleydik. Bu da yeni bir şey değil. Atacak pozisyona girip atamıyoruz.

Penaltiyi yaptiran Ali Yasar kornerde bombos birakmis elemani. FB'nin forvetini tutmayin diye taktik verildigini hic sanmiyorum.

Düzmece bir mac oldugu cok belli. Icardi kariyeri boyunca bir kornerde böyle bos birakilmamistir. Böyle bos beles bir golü bu sene atar miyiz?
üstad şikeden ziyade topcular topcu degil
bu lig maksimum 12 takimla oynanmali

nasıl şampiyon olabiliriz bu kirli yapıya karşı nasıl kazanabiliriz üstad. erdem başkanın profesyonel ekipte yapması gereken devrimler nelerdir

Bu senaryo iyi olmamis. Macin gidisatini tahmin edebiliyorum. Haftaya degisik bi senaryo olur diyorum. Bi 2-0 geriye düser fb şok şok şok sonra bi geri dönüş 4-2 alir biraz Adrenalin.

Geri
Üst Alt