SL 22/23 H:12 | İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

Wc arasina kadar puan kaybetmez bunlar 2 mac da icerde. Biz de kaybetmemeliyiz. Icerde disarda bejeke ve basaga vurup gözdagi veremezsek gecmis olsun

Yedikleri goller de maltay ve defans hatasi , ancak ne zaman tempo arttirmalari gerekti golü buldular , istanbul kalecisi çok şaibeli ancak güle oynaya rotasyon yapa yapa kazaniyorlar.Biz iyi olmaliyiz ki bu iğneler panik yapsin gerisi hikaye biz iyi olursak şikeciler ikinci yari yine patlayacak.

Bu galibiyetten sonra arda gülerin piyasa değeri bir milyon daha artar.

Şikeciler en son ne zaman kupa kazandı?

CCF51EC7-C36A-4365-AF52-8F266C6D9B9A.webp

Şimdi biri çıkar "skor aldatıcı olmasın fener bok gibi adam gibi bir takım gelse bunları delik deşik eder" yazar ilk yarı bitti şu goygoylarla.. Şu maçı biz oynasak 2-2ydi.. Heriflerin 7 ortası var 5 gol atiyorlar biz 27 ortayla gol atamiyoruz..

Onu diyen halt etmiş

Evet adamlar inanılmaz bi hakem desteği alıyorlar ama tek artıları bence buldukları pozisyonu gole geçirmeleri

Biz 30-35 şutla 1-2 golü zor atıyoruz adamlar 13-14 şutla 5-6 gol yığıyor kaçırmıyorlar fırsatı üstelik isim olarak kadroları bizden çok geride , tabi hoca farkı var bariz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türk teknik direktörlere de hayranım arkadaş, geriden pasla çıkarken bi maçta 4 gol yenir mi.Hayret!
ligdeki tüm takımlar ortak karar alsa kaleden pasla çıkmayacağız diye, fb nin işler çok zorlaşır adamların olayı bu zaten presle orayı karıştırıp hata yaptırtmak,yani jesus nasıl iyi oynarımdan ziyade rakip takımı nasıl bozarım,oynatmam diye planını yapıyor bence

genis kadrolari var

lakin sunu da belirtmek gerekir jorge amca oyunculardan verim almasini iyi biliyor.

Giresun harici katılmıyorum. Kayseri Alanya Ümraniye ve İstanbulsporla bir mi yaw.

Bir tabiki

Şikecilerin Kayseri ve Alanya maçını izledim tek pozisyon vermeden ter idmanı yaptılar

Bizim Kayseri maçını hatırlıyorum tam bir Facia

Alanya maçına bir şey diyemiyorum orada hakem faktörü maçı elimizden aldı ama beğenmediğimiz Kayseri eze eze yendi bizi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt