SL 22/23 H:12 | İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

Hakem etkisini ve psikolojik yansımalarını çok küçümsüyorsunuz..

Küçümsemiyorum zaten bunu söylüyorum

Alanya maçında takıma tek olumsuz eleştiri etmem 2-0 dan maç koruyamamalarına rağmen

Ama Kayseri maçında bu takım ne oynadıki
Hakemi eleştirelim

Benim demek istediğim Karagümrük maçında 35 şut pozisyonu buluyorsun zar zor iki gol atıyorsun ki rakip bir gol sıkıştırsa al sana maç gitti bu kadar çok pozisyona giripte atamamanın hesabını hocaya sorarım ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bala göte 5 gol atmışlar yine :ddddddd

bu gün youtube da mehmet yozgatlının videoyu gördüm işte emre b yi soruyolar gs kültürüyle yetiştiği için öyle diyo
hşaş bkorkmaz fln onları da aynı şekilde tarif ediyor

bunlar hakeme isyan oyuna isyan rakibe isyan eden topçulardı bi şekilde her maçı istiyolardı bizm kültür değişti bu kültür fbye geçti resmen artık böyle oyuncular hiç yok biz de , oyunumuz da o şekilde değil zaten

Forumda futbolu bilen, futboldan anlayanlarin dayisi yuzde 2 felan. Diger kesim fbtv yorumcularini dinleyip foruma geliyor.

Bos yorumlar okuyorum

Basarili gidiyorlar evet ama fikstur avantajini göz ardi edenler var

Ben israrla toplanan puanlarin veya simdilik olan 5 puan farkin okadar da ciddiye alinmasi gerekmedigini dusunuyorum

En kötü senaryo da 8 puan farkla dunya kupasi arasina girilse fenerin ilk maci trabzon deplasmani

Sene başından beri her hafta aynı muhabbet artık baymadi mi ? Bunlarla bjkyle kim oynasa leş oluyor ..Biz böyle mal gibi bulduğumuzu atamazsak daha çok bekleriz liderliği alacagiz diye.. Millet bulduğunu atıyor işte bir bizde yok o iş..
30 orta atıp 35 sut çekene 3 puan vermiyorlar..
Sadece beş atana da vermiyorlar.
2 atıp bir yersen de alıyorsun...

Kaçırmamızı eleştirmedigim bir yer mi var?
Çok gol atmaları iyi oynadıkları anlamına gelmiyor. Bugün son sıradaki takıma karşı, rakip hatalar(!) yapmasa ıkınan bir fb vardı. Terlemeden aldılar derler bizde...

Geçen sene 13. Bitirdi bu takım, gelip burada taraftara laf sokmaya çalışmayın, fb taraftarina benziyoruz git gide, artık takip etmek bile içimden gelmiyor. Onlar da kendilerinin iyi, rakiplerinin ballı olduğunu senelerce düşündüler, ne oldu ?

Kardeş sen çıldırdın mı o zaman kötü oynadığın her maçta hakem senin aleyhine 15 penaltı verebilir ha?

her maçı iyi oynayarak kazanamazsın, o maçta 1. dkda gol atsan belki rakip dağılacak 4-5 atacaksın takım özgüven kazanacak bu diğer maça da yansıyacak.

Yahu Kayseri’ye karşı 2 tane penaltı çalıp 2-0
Öne geçsek yine puan kaybederdik bu takım ne oynadı o maçta görmediniz mi

Alanya maçını desen anlarım evet hakem maçı katletti ama kötü oynadığımız maçın ardından hakeme sığınmakta bizi yüceltmez

Alanya maçını desen anlarım evet hakem maçı katletti ama kötü oynadığımız maçın ardından hakeme sığınmakta bizi yüceltmez

HAHAHAHHAHAHA

KOMEDI RESMEN KOMEDI.

Bu jorg jezuz denen herif sapik yav mactan sonra o hareketler ne öyle gehsggsgs

O penaltılar rakibin direncini kırıp atıyor işte. Bugün bjk ve fb erken penaltıları almasalar bu kadar rahat oynayabilecekler mi?

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kadar basit olay. biz hala yok set oyunu. yok bek bindirsin yok half space. bam bam oynuyorlar.
İşte biz bunu yıllardır buradaki bazı renktaşlara bir türlü anlatamadık. Bu ülkede oynanan futbol gayet basit.

Sertlik, pres ve iyi kondisyon.

Bunları yapan hiç bir takım ilk 10 dışında bitirmez ligi. Haa bir kaç da kaliteli oyuncun varsa şampiyonluğa oynarsın.

Sen götü bokluk liginde City, Barça, Madrid esintileri sunmaya çalışırsan bu ligi kenardan paşa paşa izlersin.

HAHAHAHHAHAHA

KOMEDI RESMEN KOMEDI.

Hepimiz Galatasaraylıyız bundan kimsenin şüphesi olmamalı yıllardır bu forumdayız bu ligde yıllardır hakemlerin doğradığı tek takım biziz

Başakşehir Beşiktaş Trabzon nasıl Şampiyon oldu hepimiz gördük bu sene şikecilerinde ona benzer desteği var aksini iddia etmiyorum amaaa koskoca Galatasaray’ın 11 maçta 14 gol atıp 9 gol yemesi ne kadar doğrudur ?

Sırf bunun hesabını hakeme değil hocaya sormak lazım

fbye gol attırmak için gotunu yırtan takımlar var.fbnin bişey yapmasına gerek kalmıyo.

ankaragucu 1.gol duran top-gökhan akkan(faul-ofsayt tartısması var)
2.gol gökhan akkan
3.gol ankaraguclu oyuncuya carpıp rossinin önünde kalan top

istanbulspor

ellerini Allaha acan istanbulsporlu
3.gol basit bi korner golü
4.gol bireysel hata
5.gol bireysel hata

e ananızın örekesine kadar yolunuz var.bu ne lan?dogru düzgün gol yok.her maç abuk subuk hatalardan,penaltıdan,kıytırık kornerden.sonuc: 6 sutta 4 gol.böyle gitmez ya.sezon basından beri komedi izliyoruz

Yazık abdülkerim i bile sırf hakem algısı yüzünden vasat ettiler burda

Küçümsemiyorum zaten bunu söylüyorum

Alanya maçında takıma tek olumsuz eleştiri etmem 2-0 dan maç koruyamamalarına rağmen

Ama Kayseri maçında bu takım ne oynadıki
Hakemi eleştirelim

Benim demek istediğim Karagümrük maçında 35 şut pozisyonu buluyorsun zar zor iki gol atıyorsun ki rakip bir gol sıkıştırsa al sana maç gitti bu kadar çok pozisyona giripte atamamanın hesabını hocaya sorarım ben

Ben gol kabızlığımızı savunmuyorum ama kötü maçımız elbet olacak. Her takımın olacak. Kaldı ki o maçta bile bariz hakem hatası yapıldı ve daha birinci dakika. Gol olsa başka şeyler de konuşabilirdik.

Bize karşı yapılan hatalar çok bariz ve sadece görmek istemezsen görülmeyecek pozisyonlar. Bunun da maç içinde acayip baskısı oluyor. Hatta maçı aşıp sonraki maça yansıyor bu baskı. Geçen sene takımın o kadar düşmesinin sebebi de bu, ne yaparsak yapalım engelleneceğiz düşüncesi.

Geri
Üst Alt