- 20 Haziran 2011
- 57.810
- 63.236
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi biri çıkar "skor aldatıcı olmasın fener bok gibi adam gibi bir takım gelse bunları delik deşik eder" yazar ilk yarı bitti şu goygoylarla.. Şu maçı biz oynasak 2-2ydi.. Heriflerin 7 ortası var 5 gol atiyorlar biz 27 ortayla gol atamiyoruz..
Ilk hafa85. dakikada 0-1 ile paçayı zor kurtardık birinden.
Böyle gülen ikonla ne anlatmak istedin, Sergen kardeş misal?
Sergen ft hocam için ne diyor yıldızlarprandelli gittiğinde kaç puan gerideydik?bilen var mı
Cigdem hanima yapmaya calisitigin operasyonu gormezden gelemezdim.Ne yaptık ula en son okanin ışık vermediği hususunda hemfikirdik.
mertens toparlayacak.okana yazmaz zaten,okan onu kullanamadı hiç.8 hafta defansif ortasaha oynayan adam için sabrederim ben,hazır pozisyonlara giriyoken.onyekuru 2019da ne yaptıysa,o da onu yapacakBöyle gülen ikonla ne anlatmak istedin, Sergen kardeş misal?
Haritasında yıldız mı olacak yazıyor.
Keşke olsa da biz utansak.
Olursa Okan'a yazmayacak ama .d.d
Hamgi futbolculara neler dendi burda aynen şaka gibilerTaraftar Çöp muamelesi yapmayı bayılıyor
Güzel oynayıp miFenerin guzel oynayıp farklı kazandığı maçlardan sonra forum neden aşırı geriliyor. Arkadaşlar lütfen sakin olalım.
Cigdem hanima yapmaya calisitigin operasyonu gormezden gelemezdim.
Eger bu islere devam edersen, uzerine Yigit Karagoz kardesimizi salicam.
8 kasımdan sonra dönme ihtimali var,teklif yaparlarsa haftaya da gelir takımın basınaSergen ft hocam için ne diyor yıldızlar
jk maçı kötü oyun ve puan kaybı ft hocam demek yani8 kasımdan sonra dönme ihtimali var,teklif yaparlarsa haftaya da gelir takımın basına
Sen oynarken penaltin verilmiyor.şampiyonluk mücadelesi vermek işte bu kadar kolay arkadaşlar.
biz boşuna hakemdi, tff ydi işlerine giriyoruz. emin olun futbolumuzu oynasak herşey çok kolay olur
Okan harici herkese şans veriliyor zaten.mertens toparlayacak.okana yazmaz zaten,okan onu kullanamadı hiç.8 hafta defansif ortasaha oynayan adam için sabrederim ben,hazır pozisyonlara giriyoken.onyekuru 2019da ne yaptıysa,o da onu yapacak
Fenerin guzel oynayıp farklı kazandığı maçlardan sonra forum neden aşırı geriliyor. Arkadaşlar lütfen sakin olalım.
dost acı söyler renktaş hiç bana kızıp böbürlenme.Sen oynarken penaltin verilmiyor.
Sen oynarken bombos kirmizi kart goruyorsun.
Sen oynarken yapilan fauller verilmiyor
Sen oynarken hakemler gotunden faul uyduruyor
Sen oynarken fiksturde sike yapiliyor.
Sen deplasmanda oynarken rakiplerin istanbuldan cikmiyor.
Neyse biz sahaya donelim....