- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
guzel yanılacaksınOkan harici herkese şans veriliyor zaten.
Benim yıldızlarla falan da işim yok.
Belhanda'yı bile arattı. Aynı hikayeyi onda da dinledik. Ben olacağına inanmıyorum .

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guzel yanılacaksınOkan harici herkese şans veriliyor zaten.
Benim yıldızlarla falan da işim yok.
Belhanda'yı bile arattı. Aynı hikayeyi onda da dinledik. Ben olacağına inanmıyorum .
Böyle gülen ikonla ne anlatmak istedin, Sergen kardeş misal?
Haritasında yıldız mı olacak yazıyor.
Keşke olsa da biz utansak.
Olursa Okan'a yazmayacak ama .d.d
jk macı biraz karmasık.kerem ogün coşacak gibi,bilemiyorumjk maçı kötü oyun ve puan kaybı ft hocam demek yani
Ben sana kizmiyorum, sahaya donelim demek ne kadar gereksiz bir yorum oldugunu sende fark ediyorsun sanirim? Seni saha'da yere yatirip bir duduklemedikleri kaldi, sen neler diyorsun.dost acı söyler renktaş hiç bana kızıp böbürlenme.
Ufak tefek hatalar için bende aynı düşüncedeydim taa ki boey alakasız atılana kadar.Mesela maç berabere bitti, 1 tane penaltımız atlandı buna sığınmamak lazım ancak hem çok fazla sayıda oldu neredeyse her hafta gibi hemde son kırmızı baya can yaktı.Kolay kolay hakem diye ağlayan bir camia değiliz normalde.şampiyonluk mücadelesi vermek işte bu kadar kolay arkadaşlar.
biz boşuna hakemdi, tff ydi işlerine giriyoruz. emin olun futbolumuzu oynasak herşey çok kolay olur
Çünkü senin gibi bunları göklere çıkaran üyeler yüzünden.
Kendi takımını aşırı eleştirip başkalarını yalayan sözde Galatasaraylılar yüzünden.
Ben sana kizmiyorum, sahaya donelim demek ne kadar gereksiz bir yorum oldugunu sende fark ediyorsun sanirim? Seni saha'da yere yatirip bir duduklemedikleri kaldi, sen neler diyorsun.
Ufak tefek hatalar için bende aynı düşüncedeydim taa ki boey alakasız atılana kadar.Mesela maç berabere bitti, 1 tane penaltımız atlandı buna sığınmamak lazım ancak hem çok fazla sayıda oldu neredeyse her hafta gibi hemde son kırmızı baya can yaktı.Kolay kolay hakem diye ağlayan bir camia değiliz normalde.
AyyÇünkü senin gibi bunları göklere çıkaran üyeler yüzünden.
Kendi takımını aşırı eleştirip başkalarını yalayan sözde Galatasaraylılar yüzünden.
Algı çok önemli. Çoğu kişi medya algılarına kapılıp top oynamıyor takım diyor. Oysa rakiplerinden kötü oynadığın tek maç Kayseri maçı orada da 1. dk penaltın verilmiyor o penaltı pozisyonunun bugünkü Bjk veya Fb penaltısında ne farkı vardı yada TS maçında verilmeyen penaltının? Bir de bazı arkadaşlar 0-0 ile 1-0 arasındaki rakibin oyun farkını anlamıyor. Algılara kapılıyor kaçan pozisyonları kendileri de görüyorlar ama Okan'a yazar kaleci ile karşı karşıya o kaçan pozisyonlara ne yapsın hoca. Ben sezon başı yabancı hocadan yanaydım ki halada öyleyim lakin bu kadar saçma eleştiriler yapılıyor ki inanılmaz. Okan hocanın hataları yok mu? Var. Mesela 2 maçta çok saçma değişiklikler yaptı, onun dışında oyuncular bencil davranıyor bunu görüp artık kulaklarını çekmeli otoritesini artık hissettirmeli ki en büyük sorununun otoritesini yeteri kadar hissettirememesi olduğunu düşünüyorum.Yeter artık vallahi.
Ft döneminde de gol atamazdık, topçuya denirdi onu da at bir zahmet diye. Çoğunuz maç içinde de oyunculara tepki koyuyorsunuz, maç bitiyor. Diyorsunuz ki 30 pozisyona girdik, şu kadar gol attık, Okan'a yazar.... Şaka mı bunlar ?
Gomis on dk oynayıp yazınca,Emre Taşdemir aylar sonra oynayıp gol asist yapınca Okan'a yazmıyor ama....
Ne güzel dünya...
5 puan geride girelim devreye zaten 2. yarı terse dönüyor fikstür işler değişebilir. Bence oyun açısından aşırı bir fark yok aramızda biz atamıyoruz sadece.Fikstür diyorum
Adamlar neredeyse bütün maçlarını evlerinde oynadı
Hiçbir Avrupa dönüşü deplasmana gitmedi
Daha önce böyle bir fikstür varmıydı hatırlamıyorum
Benim bildiğim bir ev bir deplasman olurdu
Neden bu sene böyle diyorum
Hattrick atsın aslanım inşjk macı biraz karmasık.kerem ogün coşacak gibi,bilemiyorum![]()
Isın gücün böyle mesajlar işte hocamJesus forumun psikolojisini bozdu. Ne guzel ısmail kartallarla sergenlerle apo avcilarla takılıyorduk. Top tier herif getirip dengeleri bozdular.
hatrick yaparda,hakemleri ve okanı ne yapacagızHattrick atsın aslanım inş
Daha cok sular akacak renkdas. Deplasman gormeden araya girecek herifler. Bizim onumuzdek 2 maci yenm3miz lazim. Hele besiktasi sevmemiz lazimJesus forumun psikolojisini bozdu. Ne guzel ısmail kartallarla sergenlerle apo avcilarla takılıyorduk. Top tier herif getirip dengeleri bozdular.
Tabiki ikinci yarı avantaj bize geçer5 puan geride girelim devreye zaten 2. yarı terse dönüyor fikstür işler değişebilir. Bence oyun açısından aşırı bir fark yok aramızda biz atamıyoruz sadece.