⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Muslera-Dubois-Nelsson-Emin-Taşdemir-Torreira-Oliveira-Mertens-Rashica-Kerem-Icardi

Bu 11'le çıkacağımız çok belli.

Yerliler Emin, Yunus ve Kerem olur büyük ihtimalle. Yunus - Rachica arasındaki forma yarışı kızıştı. Rachica, Yunus'tan çok daha önde ama sol bekte Kazımcan geri döndüğünde Rachica'yı değerlendirebiliriz ancak. Alanya maçındaki asistleri çok güzeldi. Yunus'tan böyle asistler göremedik bir türlü. Yine de yabancı kuralı nedeniyle en mantıklı isim Yunus, Bu maçta Yunus bence iyi oynayacaktır.

Muslera
Dubois Nelsson Emin PVA
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Kerem
Icardi

Ooooo 1 2 3
taşdemir
taşdemir

laylaylaylaylalalallalaaaay emre taşdemiir

Çok heyecanlıyım çok. Kendisine güvenimi defaatle belirttim. Sıfırdan ceza sahasına altıpasa yerden iyi kestiğini hep söyledim. Ve sağdan aynı şekilde Rashicanın da içeriye altıpasa iyi kestiği gerçeği sebebiyle, Icardi ve Mertensin ceza sahası içinde güzel pozisyonlar bulacağını düşünüyorum. Zira bu iki topçu ceza sahasında iyi pozisyon alan adamlar

bizim kirmizi kart cezalari ne durumda?
Boey ve abdu kac mac ceza yiyecekler acaba?
boey 1 maç beşiktaş maçında oynar
Abdu 2 maç bjk maçında yok
bjk maçında tribünde seyirci olmayacak eksiklerden çok bu can sıkıyor tff ve mhk bizi şampiyonluk yarışı dışına atmaya kararlılar

Ooooo 1 2 3
taşdemir
taşdemir

Çok heyecanlıyım çok. Kendisine güvenimi defaatle belirttim. Sıfırdan ceza sahasına altıpasa yerden iyi kestiğini hep söyledim. Ve sağdan aynı şekilde Rashicanın da içeriye altıpasa iyi kestiği gerçeği sebebiyle, Icardi ve Mertensin ceza sahası içinde güzel pozisyonlar bulacağını düşünüyorum. Zira bu iki topçu ceza sahasında iyi pozisyon alan adamlar
hevesini kursağında bırakmasınlar sonra renktaşım

boey 1 maç beşiktaş maçında oynar
Abdu 2 maç bjk maçında yok
bjk maçında tribünde seyirci olmayacak eksiklerden çok bu can sıkıyor tff ve mhk bizi şampiyonluk yarışı dışına atmaya kararlılar
Vay arkadas ya, boey abduyu gectim. tribun cezasi nedir. Bu TFF ve MHK yi ust uste koyup....

Emin'i yazmayın ya her maç min 1 mutlak şans hazırlıyor rakiplere

genelde büyük hakem hatalarının yaşandığı maçlardan sonraki hafta takım helva gibi oluyor. inşallah bu hafta reaksiyon verir takımımız. iyi oynuyor artık seri galibiyetler gelmeli.

Deplasmanda Kasımpaşa'yı yendiğimiz kadrodan yapacağımız sadece zorunlu 2 değişiklik dışında aynı kadro olsun. O maçta da Abdülkerim kart cezalısıydı yerine yine Emin oynamıştı. Şimdi sağ bekte cezalı Boey yerine Dubois oynar ve forvette Gomis yerine ise Icardi oynar. Maçın kaderini defans oyuncularımız belirleyecek. Gol atarız bir şekilde sorun yok ama kaç gol yiyeceğiz asıl mesele orası. Kazımcan ve Abdülkerim'in yerine oynayacak oyuncular hatasız oynamalılar. Şu maçta gol yemeyelim artık.

Yakup Çınar: "Galatasaray'ın Karagümrük maçı muhtemel 11'i: Muslera, Dubois, Nelsson, Emin, Emre Taşdemir, Torreira, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi."

Geri
Üst Alt