- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
hiç bi beklentim yok,itimadım da yok.3-0 önde olsak okan yine içine eder maçın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem stoperde Emin hem de sol bekte Berkan olursa tezzeği avuçlarız. Böyle çıkarsa Okan'a dair ümidimi tamamen kaybederim, bunun affı olmaz.Berkan-Emin tarafına karşı Kuasi ve Borini beni de tedirgin ediyor açıkçası. Caner-Rashica da bizim avantajlı olduğumuz yer.
alanya macının son 15 dksı geliyo gözümün önüne,göz göre göre geliyorum diyen gol sol kanattanHem stoperde Emin hem de sol bekte Berkan olursa tezzeği avuçlarız. Böyle çıkarsa Okan'a dair ümidimi tamamen kaybederim, bunun affı olmaz.
Resmen harakiri olur.
Berkan, Seferovic, PVA gibi adamlarla tez zamanda yollar ayrılacaktır.
Aynen fener her maçı böyle 10 kişi kazanıyor yenmemiz lazımdıAslinda alanya maci bize cok guzel seyler hayal ettirecekti ama abv tezgah kuranlar bozdu bu umutlari, 2ci yari takim ve hoca da buna alet oldu
Her nekadar hakkimiz yense de, evinde 50bin kisinin önunde oynadigi maci 1 kisi eksik olsanda 2-0dan vermezsin ve bukadar mahkum oynamazsin. Burasi hoca ve topculara yazar malesef. Sonucta karsinda bir avrupa takimi yoktu...