⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

hiç bi beklentim yok,itimadım da yok.3-0 önde olsak okan yine içine eder maçın

Berkan-Emin tarafına karşı Kuasi ve Borini beni de tedirgin ediyor açıkçası. Caner-Rashica da bizim avantajlı olduğumuz yer.
Hem stoperde Emin hem de sol bekte Berkan olursa tezzeği avuçlarız. Böyle çıkarsa Okan'a dair ümidimi tamamen kaybederim, bunun affı olmaz.

Resmen harakiri olur.

Hem stoperde Emin hem de sol bekte Berkan olursa tezzeği avuçlarız. Böyle çıkarsa Okan'a dair ümidimi tamamen kaybederim, bunun affı olmaz.

Resmen harakiri olur.
alanya macının son 15 dksı geliyo gözümün önüne,göz göre göre geliyorum diyen gol sol kanattan:crushed: maç travma yarattı

Berkan, Seferovic, PVA gibi adamlarla tez zamanda yollar ayrılacaktır.

Berkan, Seferovic, PVA gibi adamlarla tez zamanda yollar ayrılacaktır.

:unsure:

Bazi oyuncular vardir oyle kadro etrafina adamlar falan koysanda verebilecekleri limitlidir. Bu oyle bir oyuncu. Zaten olmasa, Hollanda Milli Takiminda kalici oyuncu/bek olarak olurdu ara ara cagrilmis falan. Fiziksel olarak belirli bir standardi olsa da bizim icin bu seviyede yeterli degil. IQ, oyun kurma, hucum aksiyonlari kotu bir oyuncu. Pas hatalarida cabasi. Defansif olarak gorece idare eder (kesinlikle iyi degil usenmem video kolaj yaparim isteyene yerini kaybediyor vs..) ancak geri kalan cogu konuda vasat ya da kotu. Ustune, pas kalitesi cok kotu. Tek arti yani dedigim gibi fizigi ve iyi bir sporcu olusu (devamlilik, fiziken).

3 mactir kazanamiyoruz bu yuzden galibiyet sart artik.

Basarilar Aslanlar, uzmeyin sizi sevenleri.

Bu olumsuz havayi ancak kg, bjk 3p basak en az 1p kurtarir. Aksi durumda havluyu atmis oluruz. Okan hocayada el sallariz

Kötü bir akşam olacak. Bununla barıştım.

Aslinda alanya maci bize cok guzel seyler hayal ettirecekti ama abv tezgah kuranlar bozdu bu umutlari, 2ci yari takim ve hoca da buna alet oldu

Her nekadar hakkimiz yense de, evinde 50bin kisinin önunde oynadigi maci 1 kisi eksik olsanda 2-0dan vermezsin ve bukadar mahkum oynamazsin. Burasi hoca ve topculara yazar malesef. Sonucta karsinda bir avrupa takimi yoktu...

Aslinda alanya maci bize cok guzel seyler hayal ettirecekti ama abv tezgah kuranlar bozdu bu umutlari, 2ci yari takim ve hoca da buna alet oldu

Her nekadar hakkimiz yense de, evinde 50bin kisinin önunde oynadigi maci 1 kisi eksik olsanda 2-0dan vermezsin ve bukadar mahkum oynamazsin. Burasi hoca ve topculara yazar malesef. Sonucta karsinda bir avrupa takimi yoktu...
Aynen fener her maçı böyle 10 kişi kazanıyor yenmemiz lazımdı

yatın ulannnnnn

MUSLERA

DUBOIS - NELSSON - EMİN - KAZIMCAN

TORREIRA - SERGIO

RASHICA - MERTENS - KEREM

ICARDI​

Bakalım hakemler nasıl rezillikler yaşatacak bu sefer merakla bekliyoruz

Geri
Üst Alt