⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Pek kadro yapasım gelmiyor aslında ama yinede yapalım bir kadro ;

Muslera
Dubois Nelsson Emin Emre
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Eğer Kazımcan yetişiyorsa oynasın ama yetişmezse Emre düşünülmeli. Ön tarafta Rashica'yı kullanmak için sol bekin yerli olması lazım.

Okan mı oynar Emin mi Kazım mı Berkan mı bilemem ama Rashica muhakkak oynamalı. Çizgiye inen asist yapan kanadı özlemişiz. Alanya maçımızda iyi oynamamızın baş sebebi bence oydu.

TFF'nin elindeki hakem kadrosu çok dar. Ali Palabıyık 3-3'lük Adana Demir maçından beri Bjk maçı alamıyor. Bizim de maçımızı en az 1.5 sezon alamaz. Fener dışında büyük maç alamaz artık. Yaşar Kemal'i Antep maçında Abdülkerim pozisyonundan ötürü veremezler. Arda Kardeşler Kayseri maçında Icardi penaltısından dolayı olmaz. Arda Kardeşler'i bilmem ama Yaşar'la Ali'den bu sezon için kurtulduğumuzu düşünüyorum. Son haftalardaki yangının tek artısı bu bizim için.

Zorbay Küçük Arda ile tartıştığı Başak maçımızdan beri bize verilmiyor. Mete Efes formasıyla bizim maça geldi o da olmaz.

Volkan Bayarslan Paşa maçımızın hakemiydi. Oliveira'ya faulü vermedi golü yedik ama yendiğimiz için büyük olay olmadı. İlerleyen maçlarda verilecektir ama Karagümrük'ün son Hatay maçını yönettiği için o da olmaz. Atilla Karaoğlan'ın son maçı Fb-Karagümrük olduğu için o da olmaz.

Bir de meşhur Ts maçı nedeniyle bize yakın görülen Ümit Öztürk ve basket formamızla olan fotoğrafı olan Hüseyin Göçek var. Onların da verileceğini hiç sanmıyorum

Abdülkadir Bitigen Konya maçımızı yönetmişti. Bu maça onun atacağını düşünüyorum. Ümraniye maçımızın hakemi Ali Şansalan plase.

1666632344242.png

EEVyhAVWwAAftIZ

Hakemi aşarsak 3 puan bizim.

Galatasaray asla pes etmez felsefem olmasa umrumda olmaz ama 3 gol atacağımızı düşünüyorum

Özellikle 80 dakikaya kadar gol ve goller yemezsek 3 puanı cebimize koyarız

Gram ümidim yok alanya maçıyla birlikte yarıştan kopardılar bizi maalesef.O maç tam gazı,özgüveni alıp yürüyüp gideceğimiz maçtı.Burdan toparlayabilirsek büyük süpriz olur benim için.

Galatasaray asla pes etmez felsefem olmasa umrumda olmaz ama 3 gol atacağımızı düşünüyorum

Özellikle 80 dakikaya kadar gol ve goller yemezsek 3 puanı cebimize koyarız
80. dakikaya kadar gol yememiz için hakemler elinden geleni yapacaktır, hatta güzel uydurma bir penaltı bekliyorum 30-45 arası filan

Bu maça bakacak heves bırakmadılar.

Arda Kardeşler in Karagümrük e uydurma penaltı çaldığını görür gibiyim

Yine çıkmayacak bir kadro;
Muslera
Dubois - Nelsson - Ross - Kazımcan
Torreira - Berkan
Rashica - Sergio - Kerem
Icardi​

Son maçın 11’i doğru 11’di umarım gaza gelip saçma sapan değişiklikler yapmaz okan Dubois ve Emin’i atar devam eder

Çok sık maç oynamaya başladık gerek yok bence, 40 günde bir yeteri ölçü de kanserojendir.

Muslera
Dubois Nelsson Emin PVA
Torreira Berkan
Rachica Oliviera Kerem
Icardi

Her ne kadar Mertens son maçta çok iyi oynamış olsa da 3 Türk kuralı yüzünden yedek beklemeli bu maç.

Sol beke alternatif olarak Emre Taşdemir olmalı hiç öyle Berkan Kutlu'yu sol beke çekerek boşuna fantezi falan kurmasın Okan buruk.

Defansta Emin yerine Ross da olabilir ama o zaman sol beki Emre Taşdemir yapmak gerekir.

Son olarak Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz'ın son yarım saat kesin süre alması gerekir bu maçta.

Her ne kadar kadro yapsam da cuma akşamı bu maçı izlemeyeceğim. Arada bir mackolikten skora bakarım. Hakem kim olacak bakalım. Mete Kalkavan, Yaşar Kemal uğurlu falan olacaksa geçmiş olsun, savaş resmilesmis demektir. Halil umut meler, Suat arslanboga, Fırat aydinus ya da ümit Öztürk'den birini bekliyorum açıkçası.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emin 2.lig stoperi ayarında çok hata yapıyor duran toplarda kötü semih kaya gibi oynamaması daha iyi ross-nelson olmalı ama işte üç yerli lazım sol bekte berkan olmamalı hiç beceremedi alanya hep oradan geldi emre tasdemir olabilir solda berkan ortada ross stoperde daha mantıklı gibi hakemler bu sefer yakmaz artık herşeyin bi limiti vardır da bu sefer de üç yerli olayı yakmaz bizi umarım zira emin de metehan da her an gol yedirecek tipler

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakemler tamamda basimizdaki heriften artik umudum kalmadi. Hemen gitmeliydi. Iyi bir taktisyen hoca bulunmaliydi

Bakin birdaha diyorum bu macta bize farkli galibiyet art niyetli bir sekilde hediye edecekler arti bol bol sari kart gorecegiz.

Ardindan diger kulubler basimiza binecek hani nerde adalet diye ortami yangin yerine cevirip besiktas ve basak maclarinda knock-out vuruslarini yapmaya calisacklar.

Her hali ile zararli cikacagiz bu mactanda

Geri
Üst Alt