⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Ne istek ne hırs var bu şekilde başarı zor teknik heyetin bugüne kadar takıma katkısı hiç yok

Rakip 10 kişi kalmış, takım tempoyu baskıyı bırakmış, hoca oyunculara çıkın hızlı tempo oynayın falan diye bağıracağına kulübeye girmiş yardımcısıyla ders çalışıyor

2. Yari Sol taraftaki 2 oyuncuyu cikarmazsa diyecekte birsey yok.

Kerem ve emre tasdemir vitaminsizleri size nedesem bos.
Hele Keremin surati trip atar gibi 1 tane olumlu hareketi yok

Sanki 10 kisi biz kaldik.hey allahim ya
Iyice sogumaya baslicam okandan

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bu Viviano geçen şikecilerin maçında kaleye gelen her topu içeri almamış mıydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birazcık sert gitse yine alacak içeri ama bizimkiler 5 yaşındaki kız çocuğu gibi topa vuruyorlar. Bunu da bi zahmet yemesin kaleci

Lafı gevelemeye gerek yok oydu buydu şuydu bu takım bir bok oynamıyor arkadaş. 450 tane kırner atıyoruz bir tane tehlike yok neye çalıyorsunuz 1 hafta boyunca ?

Yav abi bizim oyun planımız nedir ayıptır sorması ?
Ataklari savun, hücuma çıkınca da sağa sola serpiştirilmiş yetenekli oyuncular ne yapıyorsa artık. Ben bunu izliyorum açıkçası, varsa başka bir şey gören dinlemek isterim.

Bu oyun şeklinde 9 kişi de kalsalar gol buluruz diyemiyorum yahu.

Ceza sahası içine girerken takım sapıtıyor. Bir şeyler var ama net pozisyon yok. Orta da açamıyor kimse talımda.

Hiçbir oyuncu mücadele etmiyor. Bu ne demek td için bile oynayan oyuncu yok. Bi oyuncuda dahi kendi için oynayacak saygıyı ve unancı uyandırmamış.Oyuncular Okan'a güvenmiyor ve inanmıyor. Görünen bu.

Şimdi mikrofonlar sünepe lakaplı yorumcumuz Tugayda! Konuş Tugay!

rakip 10 kişi bir gram umudum yok.Arkadaş koskoca Galatasaray alt yapısı şu emre taşdemir kadar sol bek çıkaramıyorsa ,a takıma alınan stoperi emin bayramsa bu alt yapıyı lavedip kapatın vallahi boşuna masraf.Takımın içindeki en zararlı futbolcular her zaman olduğu gibi kerem ve mertens.Yazık valla okan hoca olası puan kaybında derhal gönderilmeli.Taktiğimiz yok

Geri
Üst Alt