⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Hücumda süreklilik yok sanki sezonun ilk maci gibi herkes birbirinden kopuk ... İkinci yarı takıma top yaptiracak oyun aklı lazım buda sanırım Mata olur ...

Olay bireylerde degil Kerem Yunus su bu degil oyun plani yok bu takimin helva gibi rakip 10 kisi kalmis forveti diagne 9 kisi say sen sut atamiyorsun kaleye

Oyunun yarisi muslera nelson emin torereria arasinda geriye yana pasla geciyor tam aykut hocamin yatay oyunu rezalet bu hocayi gorevde tutanin ben aklina tukureyim

10 kisi kaldigi an bir forvet sokup cift forvete donmek acaba hic aklina geldimi

Bir sezon içinde 20 gol atan orta sahanın çektiği şutlar, Napoli in tarihine geçmiş tarihin en golcü oyuncusunun kaçırdığı pozisyonlar. Ben artık bunları normal yollardan izah edemiyorum. Ciddi söylüyorum 0 şaka kulüp gitsin bir kendini okusun. Büyü kontrolü falan yapılsın Bi hocaya. Akılla mantıkla izah edilecek bir yönü yok artık bunun.

Mesela ne zaman biz yok artık bu nasıl vuruş bu nasıl diyebileceğimiz bir gol attık. Yada ne zaman bir korner golü attık. Ne zaman bir duran top golü attık bilmiyorum. B

Onla olmaz bu oynamaz şu kesilmez
Okan olduğu sürece sırayla tüm topçular için bu tarz yorumlar okuruz
reis ben o kadar emin değilim
takımda zaman zaman ufak ışıklar görsem hocadan ötürü devamını getiremiyoruz diyeceğim ama biz istikrarlı şekilde kötü oynuyoruz

gerçek anlamda iyi top oynadığımız tek periyot geçen hafta kırmızı karta kadar olan süreç. bu kadar zaman geçmiş elimizde sadece yarım saat var.

belki de bu takımın potansiyeli bizim sandığımız kadar yüksek değildir.

2. Yari Sol taraftaki 2 oyuncuyu cikarmazsa diyecekte birsey yok.

Kerem ve emre tasdemir vitaminsizleri size nedesem bos.
Hele Keremin surati trip atar gibi 1 tane olumlu hareketi yok
Aynen sürekli ergen kız tribinde. Devre arası 3e 5e bakmadan sepetlemek lazım. Kötü oynadıkça yönetim maaş artışı yapmıyor, maaş artışı olmadıkça bu triplerde. Resmen bir paradoksa girdik çıkamıyoruz

Kirmiziyi zorla verdiler. Sinir edecekler illa adami. 5 dk. incelenecek ne var orada? Oyuna gelirsek cok kötü pas kalitesi ve cok yavas bi oyun. ins. degisir bu 2 ci. yarida.

Takımın en kötüleri kerem-mertens ikinci yaerı bir 10 dakika daha süre verilmeli eğer aynı devam ederlerse değişmeliler. emin ve emreyi söylemeye gerek yok buradaki hiç bir kimsenin kendilerinden beklentileri olduğunu düşünmüyorum iyi futbol adına.

Geri
Üst Alt