⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Bıktım aynı oyundan
Ne oynadığımız da belli değil

saha icinde oyun kötüye gidiyorsa anında taktik degısımı sistem degısımı yapabilen yine olmuyorsa dk 80i bklemeden oyuncuyla hamle yapan

takım boyunu kısaltarak oyun oynatabilen beyni fosil olmayan hocalar lazım

yoksa bi bok olmaz maalesef

Rakip 11 kişi iken baskımız çok iyiydi bence iyi oynuyorduk rakibin bir tane pozisyonu yok beyler yapmayın aynı maçımı izliyoruz yahu? Yalnız 10 kişi kalınca rakip oyun ayarlarımız bozuldu. Kapanan takımları açmakta çok zorlanıyoruz.
Bu nasıl mantık abi yaa 11 kişi olsa rakip gol de yiyebilirdik

Geçen hafta çok ilginç bir şekilde maça süper başladık 3-4 tane sallayabilirdik ilk yarıdan

Hakem engelledi bir şekilde herkes gördü hakemi konuştuk

Bu hafta oynanan oyun geçen haftanın tam tersi rezil bir ilk yarı

Takım gol atamıyorsa hoca sıkıntısı vardır demek takımda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz super filan baslamadik alanyanin geriden topla cikma sevdasi her mac boyle fenerde 20 dk da elek etmisti alanya bu riski aliyor herkesi yaniltiyor rakip al ayni baskiyi gumruge yap yapamazsin sikistimi topu dikiyor ileri

Edit bjkte 3-0 yapmisti

muslera kaleyı okan kocuka bırakıp acil yenı td mız olmalı

Su rennes takiminin ilk yari oynadigi oyunu bir izlesin okan efendi hizli dogru pasla nasil cikiliyor gorsun ulan takimda herkes geriye gidiyor bu bizdeki 5 numara arsenaldaki oyuncumu gozlerim kaniyor kimse elestirmiyor ama rezalet oynuyor her topu aldigi gibi geriye veriyor seni oraya oyunu kur topu al don birseyler yap diye aldik berkandan bir fazlasi yok
Orta sahada 3 tane 8 ile oynarım NET

Bıktım hiçbir işe yaramayan ön liberolu sistemlerden

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maçı izlerken böyle patladım

Biz super filan baslamadik alanyanin geriden topla cikma sevdasi her mac boyle fenerde 20 dk da elek etmisti alanya bu riski aliyor herkesi yaniltiyor rakip al ayni baskiyi gumruge yap yapamazsin sikistimi topu dikiyor ileri

Edit bjkte 3-0 yapmisti
Dostum geçen hafta en azından takımda hırs vardı ilk yarı ıstek vardı bu hafta o da yok

Mertens ve Kerem cikmali

Torreira da son maclarda pek iyi degil
Torreira bence geldiği gündrn beri iyi değil ama işte hem ismi hem de taylandan sonra gözümüze perde indi sanırım. Yoksa ne oynuyor bu adam. Stoperlere top gelince hiçbir zaman ortalıkta yok hep ileri doğru gidiyor. Ama ne ilginçtir ki top 3. Bölgeye gelince orada da yok o zaman da geri gidiyor. Kimse kusura bakmasın ama Galatasarayda 6 no oynayacak kişi bu arkadaş değildir.

İsmine güvenerek melo ile kıyaslayanlar vardı. Meloyu geçtim, Seri bunu top diye oynar

Taktik deha Okan hocam seferovic-gomis 2 lisini oyuna sokup şovunu yapacaktir

Icardi
Kerem-yunus-sergio-raşik
Toreyra
Pva-emin-nelson-mçö
Muslera

Buna dönmeliyiz​

bu mac ozelinde degil sagi rachid ve boey almis durumda dubois ancak boeyin getir goturunu yapar.

mertens yok malesef olmayacak.

mata oynatillmali bir sekilde ara ara da olsa. solu kerem cok kez kesilerek kusturulmeden oynatmali.
birde su 2. forveti 3.yu zirtpirt degistirmemeli. oyun anlayisi bozuluyor zaten 10 dakika zor tutuyorsun 2. hatta 3. bir forvetle oyun yapisini bozuyorsun.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt