⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Bu takimin mental sorunu var belli. Hata yapma korkusunu yasiyorlar bunu üzerlerinden atmalari lazim. Birde önemli yerde birbirleriyle paslasmiyorlar, hep bencil hareketler.

Dunyanin en kolay isi Galatasaray teknil direktorlugu ya.Ne hata yaparsan yap nasilsa savunan biri cikiyo destek olan biri cikiyo rahatca sicmaya devam edebiliyosun.Su oynadigimiz futbola bak.Bası kesik tavuk gibi kosturuyolar sahada.Ne bi varyasyon ne bi hucum girisimi ne bi taktiksel anlayis hic bisey yok.Surda da ne guzel pozisyona girdik iyi isler yaptim diyebilecegim 1 tane hucum olmadi resmen rezillik.Harcanan paranin karsiliginda izledigimiz futbolsu seye bak.Okan’i su dakikada kulubeden alirdim yonetici olsam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bı takımın forveti Gomis diye bas bas bağırıyoruz anlamıyorsunuz. İsterse 40 yaşına gelsin o olmadan hücum edemiyoruz abi

Transferleri bitirdiğimizde sadece Toreriara'dan umutluydum onda yapılmadığını gördüm. Mİdjstö ise bence bonus bir adamdı. Alınan diğer hiç kimseden zaten umudum yoktu, sağolsunlar onlar da beni haksız çıkartmadı.

Okan ne kadar hatalı ise, seçilen oyuncular da o kadar hatalıydı aslında.

hani 4 cekiyorduk, 10 kisi rakip bakalim okan gibi alanya macinda geride beklicekmi, valla okan icin tam son sinav.

Toreira da topla adım atmamaya yemin etmiş gibi herif 1 metre bile gitmiyor

979EBDCA-C60D-45A5-9874-28CEC826BF75.webp

Bu takimin mental sorunu var belli. Hata yapma korkusunu yasiyorlar bunu üzerlerinden atmalari lazim. Birde önemli yerde birbirleriyle paslasmiyorlar, hep bencil hareketler.
Hata yapma korkusu olan adam bin kişinin arasına dalmaz. Baştan savma oynuyorlar laubali hepsi takım bütün olarak oynamıyor dingonun ahırına dönmüş herkes laylay lom

Dunyanin en kolay isi Galatasaray teknil direktorlugu ya.Ne hata yaparsan yap nasilsa savunan biri cikiyo destek olan biri cikiyo rahatca sicmaya devam edebiliyosun.Su oynadigimiz futbola bak.Bası kesik tavuk gibi kosturuyolar sahada.Ne bi varyasyon ne bi hucum girisimi ne bi taktiksel anlayis hic bisey yok.Surda da ne guzel pozisyona girdik iyi isler yaptim diyebilecegim 1 tane hucum olmadi resmen rezillik.Harcanan paranin karsiliginda izledigimiz futbolsu seye bak.Okan’i su dakikada kulubeden alirdim yonetici olsam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
koştursalar yine iyi

Şu maçta 3-4-3 yada 3-5-2 oynasak kalede de okan olsa ne kaybederdik yav adamlar ataga cikamiyor zaten.
Bu macta fantazi yapacaksin. Deneyeceksin full atak oynayacaksın zaten rakip kontradan baska bir oyun bilmiyor değişen olmayacaktı. Defans her topu uzaklaştıracaktı futbolun en basit oyun şekli.
Ahh ahh. Sorsan sen daha mı iyi biliyorsun.

Geri
Üst Alt