⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

izlemeyecegim dedim ama izlerim herhalde manyagim ben. Sinirlerimi bozmayi cok seviyorum

havlu atacağımız ve sonrasında kavga kaousun olacağı maç gibi duruyor. geçen sezon muydu veya önceki sezon muydu hatırlamıyorum ama yine bu deplasmanda psikolojik olarak havlu atmıştık

Bilmiyorum Emin çok güven vermiyor açıkçası, bir şekilde yerli sayısını ayarlayıp Ross oynasa daha iyi gibi
emin beni de çok korkutuyor. bu 2 maçı eminle nasıl oynayacağız büyük soru işareti. geleceği parlak bir oyuncu ama şuan hiç hazır değil bu seviye maçlar için malesef, aşırı hata yapıyor.

Kazım'ı idman fotolarında göremedim. Taşdemir 2 senedir düzgün maç yapmıyor ne vereceği belli. Aanholt'u koysak Berkan veya Yunus'u 11'e almamız lazım. O ikisinden birini koysak Rashica veya Oliveira'ya yazık olacak. Bir de Emin tehlikesi var. Hadi bu maçı geçtim. Bjk maçında ne yapacaz. Ross'u atsak Kastamonu dışında maç yapmadı. Çok büyük sıkıntı. 2 puandan fazlasını çaldı Ali Palabıyık. Kazım olmazsa Pva şart gibi duruyor yine de.

Muslera
Dubois Nelsson Emin Kazımcan
Torriera Midstjø
Oliviera
Milot İcardi Kerem
Yunus, Mertens, Gomis ve Mata hücum 4'lü yedeği. Berkan da 5. değişiklik olur.

Muhtemelen bu maçı normal yönetirler ve rahat rahat kazanırız.

Kazım'ı idman fotolarında göremedim. Taşdemir 2 senedir düzgün maç yapmıyor ne vereceği belli. Aanholt'u koysak Berkan veya Yunus'u 11'e almamız lazım. O ikisinden birini koysak Rashica veya Oliveira'ya yazık olacak. Bir de Emin tehlikesi var. Hadi bu maçı geçtim. Bjk maçında ne yapacaz. Ross'u atsak Kastamonu dışında maç yapmadı. Çok büyük sıkıntı. 2 puandan fazlasını çaldı Ali Palabıyık. Kazım olmazsa Pva şart gibi duruyor yine de.
Bjk maçına Boey oynar. Abdülkerim çok kötü oldu ya. Ama haklı kırmızı kartmis öyle diyor objektifgstayfa.

Bjk maçında Nelsson'un partneri biz olacağız. Onları yerle bir edeceğiz merak etme.

O savunmayla sag cikmamiz mumkun degil.

ben elendim siz devam edin

Geri
Üst Alt