⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

okanda eminde oynatmam bu mac.

muslera
dubois nelsson ross kazimcan
torreira sergio
yunus mertens kerem
icardi

Muslera
Dubois Nelsson Metehan Emre
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Okan-Emin-Ross-Aanholt-Berkan-Midtsjö-Yunus-Mata-Yusuf-Gomis.​

Bu maçlık yerli hakkımızı kalede kullansak faturası çok mu ağır olur acaba ya.Kazım yok, Abdülkerim yok bir şekilde ön tarafa kontenjan açmamız lazım.

Emin'i oynatacagini dusunuyorum, ben sahsen tercih etmesemde.

Berkan'i da orta da kullanip, Sergio'yu daha onde oynatarak Mertens yerine Rashica'yi yabanci olarak kullanabilir.

Bu mac ozelinde en ideal olani sanirim Yunus-Kerem kanatlari (kisir kanatlarimiz :( ) ve Boey (iptal edilecek gibi cezasi) ve Dubois bekleri olabilir. Kazimcan umarim birsekilde yetisir. Iste bu cocugun onemi bu yuzden buyuk. Emin maalesef yeterli degil. Mete denenebilir belki de bilmiyorum. Performansa ve oyuncularla konusmaya bakar bu tercihler. Kerem ve Yunus kesin 11'de bunu biliyoruz, Kazimcan'in oynayamadigi senaryoda.

Okan
Dubua,nelson,ross,emre
Rshica,torera,serg,kerem
Mertens,icardi

En oluru bu

Emin cok feci hatalar yapabilir. Keske oynamasin diyecegim de o zaman, Yunus ve Kerem birlikte kesin oynayacak. Nereden bakarsan bak cok sikintili durum.

Hadi bakalım galibiyet gelmezse hoca gider sonuç ne olacak göreceğiz

Muslera sınırda
bu mac sari yerse haftaya bjk macinda olmayacak
Ne yapip edip yine muslera’ya sari cikaracaklardir, okanla baslanabilir bu maca

deniz bey çok agresifsiniz bu sabah

Emin, Kerem, Yunus ilk onbir olur sanki. Belki Berkan olursa Yunusun yerine Rachica'yı izleriz.

3 puan gelsin ne kim oynarsa oynasın.

apo maç sonu salyalarını akıtarak kahvesini içecek tüm camiamıza sabırlar dilerim

Canımı sıkan bir müsabaka ve beni rahatsız eden bir maç günü.

Kara cuma olması muhtemel.

Geri
Üst Alt