⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Karagümrük kısmen de olsa Alanya'ya benzer oyun sergiliyor ama Karagümrük geçişi daha iyi oynayan bir ekip. Borini gibi Kouassi gibi hızlı ve geçişi iyi oynayan oyuncuları var. Eğer yine bir hakem faciası olmazsa Alanya maçındaki gibi bir oyun bekliyorum ben. Rashica, Caner'e karşı tempo yapıp Caner'i hayattan soğutabilir. Avantajlı olduğumuz pozisyonlar çok fazla. Ben galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Alanya her şeyi denedi, kısa oynadı olmadı uzun oynadı olmadı ki uzun oynamayı bilen bir ekip değil. Sürekli ayağa pasla çıkan bir takım. Tüm bunları 30 dakika içinde denediler hiç birinden verim alamadılar. Biz ise çok iyi baskılar, çok iyi organizasyonlar yaptık. Taçtan kaleciye kadar dönüp, diyagonal pasla atak yönü çevirme, Icardi'nin altı pasa koşularına savunmayı içeri çekmesi sonrası Mertens'i boş pozisyonlarda topla buluşturmak. Öne oynayıp dönene takım halinde baskı yapıp rakibin en iyi yaptığı organize çıkmasına izin vermemek. Agresif ve doğru baskı yapınca rakip organize olmaktan çok uzak ve hızlı ama yanlış oynamak zorunda kaldı. İki bek sürekli çizgiye basıp hatlar arasına rahat girip çok iyi uyum yakaladık. Bunların tamamı 30 dakika içinde oldu.

Karagümrük ile oynadığımız son maçın kadrosu bu şekilde. 2 gün sonra oynanacak maçın muhtemel kadrosuna bakınca 3 tane oyuncu olacak bu kadrodan bu değişim bu kadar kısa sürede sağlamak zor, biz de zorlanıyoruz zaman zaman ama ben takımın iyi yolda olduğunu düşünüyorum.

1666768011537.png

Kuşlara 4 atan pirlo hocam Okan gibi sıradan bir hocaya karşı neler yapmaz ki!

Karabük 2 farklı önde iken Okan hocamın son 20 dakika Gomis ile çift santrfora dönerek maçı çevirebileceğini sanmasını şimdiden görür gibiyim.

Yanında eskiden fenerde görev almış yardımcı ile yedek kulübesinde yine şapkadan tavşan çıkarmak için uğraşıyor numarasına devam edeceğinden şüphem yok.

iki denk takımın mücadelesi cagne atar

insallah 05.01 ilk kez nef arenada olacagim. Biletler o zaman hemen biter mi yoksa sansim varmi alabilmek icin ?

Kazım'ı idman fotolarında göremedim. Taşdemir 2 senedir düzgün maç yapmıyor ne vereceği belli. Aanholt'u koysak Berkan veya Yunus'u 11'e almamız lazım. O ikisinden birini koysak Rashica veya Oliveira'ya yazık olacak. Bir de Emin tehlikesi var. Hadi bu maçı geçtim. Bjk maçında ne yapacaz. Ross'u atsak Kastamonu dışında maç yapmadı. Çok büyük sıkıntı. 2 puandan fazlasını çaldı Ali Palabıyık. Kazım olmazsa Pva şart gibi duruyor yine de.
3-4-3 akar.
Bu maç kalede okan olacak bence.
------okan
----ross---nelsson---metehan/emin
dubua----torreira--oliviera-----pva
----rashica----icardi---kerem

Daha saldırgan ve dengeli bir takım.

Ben olsam normalde de böyle 3lü çıkardım.
Defansın tüm görevi topu uzaklaştırmak olacak. Orta sahada zeten savaşan bi torreira var yer yer pva'yı ortaya çekip olivierayı da forvet arkasına göndererek sürpriz işler yaptırabiliriz.

3-4-3 akar.
Bu maç kalede okan olacak bence.
------okan
----ross---nelsson---metehan/emin
dubua----torreira--oliviera-----pva
----rashica----icardi---kerem

Daha saldırgan ve dengeli bir takım.

Ben olsam normalde de böyle 3lü çıkardım.
Defansın tüm görevi topu uzaklaştırmak olacak. Orta sahada zeten savaşan bi torreira var yer yer pva'yı ortaya çekip olivierayı da forvet arkasına göndererek sürpriz işler yaptırabiliriz.
Apo olsa 3'lüyü bir nebze anlarım ama Emin ve Ross gibi önemli maçta ne yapacağını bilmediğimiz 2 adamı birden atmak tehlikeyi daha da arttırır bence. Kalitesi düşük adam sayısı artıyor böyle

Muslera
Dubois Nelsson Emin Pva
Oliviera Torreira
Yunus Mertens Kerem
Icardi

Kerem Icardi Rashica
Berkan Sergio Torreira
Dubois/Pva Ross Nelsson Baris?
Muslera

Sag beke kimi yazacagimi bilemedim

kadro kuramıyorum

Sonuc ne olur bilmem ama bol gol olacak orasi kesin

Bence stoper tandeminde iki sarışın ile başlayalım. Nelsson - Metehan. Emin şimdiye kadar oynadığı her maçta zerre güven vermedi, hele hele rakiplere çalım atmaya çalışıp kaptırdığı toplar falan çok can sıkıcı.

Metehan savunma yönünden tek hamleli oyuncu gibi görünse de riske falan girmiyor dan dun dalıyor en azından. Ross oynasın derdim de ama onu oynatacağız diye ön tarafta başka bir yabancıdan feragat etmemiz gerekecek, ki bu da gol yollarında daha da fazla sıkıntı yaşamamıza yol açar.

Muslera
Dubois Nelsson Metehan PvA
Torreira Oliveira Berkan
Rashica Icardi Kerem

kazım yetişmeyecekmiş
kazim yetisemiyorsa

muslera
dubois nelsson ross pva
berkan sergio
bay mertens kerem
icardi

torreira yedek olsun, karsimizdaki real madrid degil, torreira olmadanda yenmeliyiz.
emine güvenmem, muslerayida zaten yedek birakmiyoruz.

Kalede okan düşünülmeli muslera kart sınırındaymış tutar bi sarı verir hakem bozuntusu cezalı olur bjk maçında daha lazım bize riske girilmemeli hem ross da oynamış olur böylece emin mecburiyeti de olmaz

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kuşlara 4 atan pirlo hocam Okan gibi sıradan bir hocaya karşı neler yapmaz ki!

Karabük 2 farklı önde iken Okan hocamın son 20 dakika Gomis ile çift santrfora dönerek maçı çevirebileceğini sanmasını şimdiden görür gibiyim.

Yanında eskiden fenerde görev almış yardımcı ile yedek kulübesinde yine şapkadan tavşan çıkarmak için uğraşıyor numarasına devam edeceğinden şüphem yok.
Sıradan hoca ile gayet güzel oynuyoruz eksik olmadan.

Takım yenilsede Okan'a sallasak diye pusuya yatmışlar ya da daha sahaya kadro çıkmadan Okan'a sallayanların renklerinden şüphe ediyorum.

kazim yetisemiyorsa

muslera
dubois nelsson ross pva
berkan sergio
bay mertens kerem
icardi

torreira yedek olsun, karsimizdaki real madrid degil, torreira olmadanda yenmeliyiz.
emine güvenmem, muslerayida zaten yedek birakmiyoruz.
Berkan Sergio Mertens hiç iyi bir üçlü gibi durmuyor

Burada hala iştahlı iştahlı kadro kuranlara helal olsun diyorum.. Alanyaspor maçında takımın en iyi 2 oyuncusu kasıtlı olarak oyundan atılmış. (Abdülkerim ve Boey). Maçın hakemi A.P, Tüm Türkiyenin ve 50 bin kişinin önünde Erden Timur'un açıklamalarından sonra Galatasaraydan intikam alır gibi takımı doğramış ve sizi şampiyon yapmayacağız mesajı vermiş. Maçtan sonra Abdülkerim ve Okan buruk PFDK'ya sevkedilmiş. (Boey'i sevketmeye maçaları yememiş)..

Tüm bunlara rağmen hiçbir olmamış gibi sosyal medyada ilk 11 kuruyor taraftar. Bizim taraftar harbiden çok etkisiz son yıllarda. Ayrıca balık hafızalı.. Aynı hakem aynı doğramayı kadıköyde yapsaydı o hakemi o stadtan çıkarmazlardı. Ayrıca hafta boyunca kadro kurmak yerine hem sosyal medyada hem de reel'de ortalığı birbirine katmışlardı.. Biz düdük bile astıramadık hakeme. İştah, heyecan falan kalmadı ben de. Maçı bile izlemeyeceğim uzun bir süre sonra.. Alın liginizi başınıza çalın

Geri
Üst Alt