- 11 Şubat 2010
- 4.018
- 665
- 1.523
Karagümrük kısmen de olsa Alanya'ya benzer oyun sergiliyor ama Karagümrük geçişi daha iyi oynayan bir ekip. Borini gibi Kouassi gibi hızlı ve geçişi iyi oynayan oyuncuları var. Eğer yine bir hakem faciası olmazsa Alanya maçındaki gibi bir oyun bekliyorum ben. Rashica, Caner'e karşı tempo yapıp Caner'i hayattan soğutabilir. Avantajlı olduğumuz pozisyonlar çok fazla. Ben galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Alanya her şeyi denedi, kısa oynadı olmadı uzun oynadı olmadı ki uzun oynamayı bilen bir ekip değil. Sürekli ayağa pasla çıkan bir takım. Tüm bunları 30 dakika içinde denediler hiç birinden verim alamadılar. Biz ise çok iyi baskılar, çok iyi organizasyonlar yaptık. Taçtan kaleciye kadar dönüp, diyagonal pasla atak yönü çevirme, Icardi'nin altı pasa koşularına savunmayı içeri çekmesi sonrası Mertens'i boş pozisyonlarda topla buluşturmak. Öne oynayıp dönene takım halinde baskı yapıp rakibin en iyi yaptığı organize çıkmasına izin vermemek. Agresif ve doğru baskı yapınca rakip organize olmaktan çok uzak ve hızlı ama yanlış oynamak zorunda kaldı. İki bek sürekli çizgiye basıp hatlar arasına rahat girip çok iyi uyum yakaladık. Bunların tamamı 30 dakika içinde oldu.
Karagümrük ile oynadığımız son maçın kadrosu bu şekilde. 2 gün sonra oynanacak maçın muhtemel kadrosuna bakınca 3 tane oyuncu olacak bu kadrodan bu değişim bu kadar kısa sürede sağlamak zor, biz de zorlanıyoruz zaman zaman ama ben takımın iyi yolda olduğunu düşünüyorum.

Karagümrük ile oynadığımız son maçın kadrosu bu şekilde. 2 gün sonra oynanacak maçın muhtemel kadrosuna bakınca 3 tane oyuncu olacak bu kadrodan bu değişim bu kadar kısa sürede sağlamak zor, biz de zorlanıyoruz zaman zaman ama ben takımın iyi yolda olduğunu düşünüyorum.