⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Hakem hatasıyla değil vura vura maçı kazanacağız 1-5 biter. Icardi 2 gol, Mertens 1 gol, Kerem 1 gol, Rashica 1 gol...

Herifler hala diagnenin faul yaparak topu getirdiği bin yıl önceki pozisyondan bahsediyorlar her yerde. Ha bana göre faul değil bomba gibi goldü o maçtaki ama hadi faul sayalım 3 yılda lehimize yapılmış tek hata ve herifler utanmadan haalaaaa aynı pozisyondan bahsediyorlar. 3 yılda lehimize tek karar nerdeyse düşünün durumun vehametini.
Onu da Başakşehir şampiyonluk maçında ilk kez dıdının dıdısına giderek, Belo'nun golünü de iptal ederek zaten ödettiler. Bizimkiler on dk'da halledince sorun olmadı da biz kadar doğranan olmamıştır da, son beş sene alenen yapıldı. Açık açık.

Herifler hala diagnenin faul yaparak topu getirdiği bin yıl önceki pozisyondan bahsediyorlar her yerde. Ha bana göre faul değil bomba gibi goldü o maçtaki ama hadi faul sayalım 3 yılda lehimize yapılmış tek hata ve herifler utanmadan haalaaaa aynı pozisyondan bahsediyorlar. 3 yılda lehimize tek karar nerdeyse düşünün durumun vehametini.
3 yılda 1 lehimize varsa 10 aleyhimize oldu 2 hakem emekli ettiler 1 tanesine 20 hafta vermediler aleyhimize yapanlar 1-2 hafta dinlendirilip sahalara döndürdüler orada mesajı net verdiler herkes de mesajı aldı spor basını ve medyaya da yavaş yavaş işlediler hakkımızı savunan adam kalmadı. Bu kulüpte oynamış Tugay Kerimoğlu bile hakem konuşulmasın diyor Necati çıkıyor hocaya laf atıyor biri de çıkıp TFF yok hükmündedir diyemiyor. Medya da gündüz programlarına bakın aleyhimize nasıl ufak ufak işliyor akşamları da şova döküyorlar.

Domino taşı gibi düştü rakipler Diagne'nin asist yaptığı pozisyonda. Foul falan yoktu, kendilerini yere bıraktılar temas hissettikleri an.

Ayrıca o maç ilk yarı bizim hem penaltımız verilmemişti hem de rakipten biri açık ayakla oyuncumuzun bileğine kayarak müdahale etmişti. Net kırmızılık pozisyondu. O maçın hakemi de zaten Palabıyık denen şerefsizdi.

Domino taşı gibi düştü rakipler Diagne'nin asist yaptığı pozisyonda. Foul falan yoktu, kendilerini yere bıraktılar temas hissettikleri an.

Ayrıca o maç ilk yarı bizim hem penaltımız verilmemişti hem de rakipten biri açık ayakla oyuncumuzun bileğine kayarak müdahale etmişti. Net kırmızılık pozisyondu. O maçın hakemi de zaten Palabıyık denen şerefsizdi.
Kesinlikle katılıyorum hatta o penaltı pozisyonu 0-1'ken yaşanmış vermemişti ardından rize'nin attığı 1. gol de rizeli futbolcu Berkan'ın formadan çekmişti faul vermesi gerekirken devam ettirdi ve golü yedik. O maçın başlangıcını da herkes hatırlıyordur 3-4-5'e gidecek maçta 1-1'e getirip tüm ortada kararları rizeye çalmıştı.

Bir de rüzgar nereden eserse oraya konumlanıp atıp tutuyorlar

en efendi fenerli denilen herif bile geçen sene faul değildi demişti

bu sene baktı rüzgar var fenerin arkasında, hemen konumlandı fauldu o hareket diyor

futbol bu yuzden igrenc 1 hal almaya başladı son birkac senedir, kimse objektif olamıyor bu forum dahil

bu sene baktı rüzgar var fenerin arkasında, hemen konumlandı fauldu o hareket diyor

futbol bu yuzden igrenc 1 hal almaya başladı son birkac senedir, kimse objektif olamıyor bu forum dahil
Apo'yu geç Serdar Ali Çelikler diye bir adam var, yıllardır Fener kötüyken objektif ayağına milleti kandırıp durdu. Hatta severek izleyen Galatasaraylılar bile var(dı).

Bunun gerçek yüzünü biz yıllardır biliyoruz, bazılarında jeton yeni düşüyor. Ne olursa olsun günün sonunda Fenerli bunlar, 7'den 70'e hepsi aynı mal.

Sen bana gel renktas, ben seninle objektif bir sekilde yazisirim.

Muslera
Dubois Nelsson Metehan Emre
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi​

Emin'i paylaşmışlar aman aman zıçtık.

IMG_20221028_003614.jpg

Andrea hoca son iki maç Borini ile başlamış Diagne yerine. Bakalım bize kimle çıkacak.

Berkan-Emin tarafına karşı Kuasi ve Borini beni de tedirgin ediyor açıkçası. Caner-Rashica da bizim avantajlı olduğumuz yer.

Geri
Üst Alt