⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

3 gol yeriz ama 4-5 de atariz tabi kirmizi görmesek

Hakemden ziyade bu sefer de defans sıkıntı emin saatli bomba gibi ne duran toplarda iyi ne kademelerde iyi çok hata yapıyor Taşdemir sakatlanmazsa idare eder orayı ilk golü atmak çok önemli atarsak rahat alırız

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçta da hakem hataları devam edecek.

Konu bizim gündemimiz de hakemleri de yenmeliyiz seviyesine indirgenip, hoca, oyuncu yada transfer konusuna evrilince eminim tff daha adil gözükmeye çalışacak.

TFF ve hakemler üzerinden başlatılan operasyon, ciddi puan kayıplarıyla beraber hoca ve yönetim sorununa çevirme hedefleniyor.

Bu senaryo son üç yıldır bu şekilde gerçekleşiyor.

Bu sorun öyle bir iki başkan yada yönetici ile çözülecek bir sorun değil.Camianın tüm üyelerinin her seviye de bu oluşuma karşı mücadelesi gerekiyor.

Hakan Ceylan
Serkan Tokat

Kayseri maçında görev yapmış sanırım.

Geçmiş olsun akşam uyduruk bir penaltı çalarlar rakibe. Ya da net bir kırmızı kart verilmez rakibe yine, olmadı net penaltıyı vermezler.

Olası puan kaybında Dursun Özbek'ten Buruk hocamıza vatsaptan gidecek şarkı.

'Üzgünüm vaktin doldu, şimdi yaktın çıranı...'

@Can BÜYÜK o konuya yazamıyorum,zaten yazmakta istemedim.büyüsü kaçar.ama kötü zamanlar yaşayacaklar,evet.öncelikle söyleyeceğim şey 2 aydır hislerim tavan yaptı.geçmişte de rakipler kazanınca mesela hep tahmin ederdim,cıkardı tahminlerim.kendime kızardım.yine öyle oluyo.fbnin bu karagümrük ve basaksehir maclarını bildim mesela.düşüncelerime engel olamıyorum.GS içinse alanya macından önce 2-2 de takılı kaldım.bu şampiyonluk yasadıgımız sezonlarda basıma çok geliyodu.sinerji yaratılmak isteniyosa,kötü düşüncelere engel olmak için ya fb,bjk maclarıyla hiç muhattap olmayacak,film izleyeceksiniz vs.GS içinde olumlu düşüneceksin sürekli.

Şu dünya kupası arasına kadar futbol beklentim yok, en az 7 puan alarak girmeliyiz. Karagümrük, Jk 3 +3 ve Başak'tan da en az 1 puan.

Bugun ters bir sonucta Okan Buruk donemi sona erecektir buyuk ihtimal.

Umarim kazasiz belasiz kazaniriz. Yoksa yine teknik direktor arayislarina girmek bu donemde cok kolay olmayacaktir. Sampiyon olmak istiyorsak artik bir seri yapmaliyiz, soyle 3 mac ust ustte kazanmasi lazim Okan Buruk'un yoksa kredisi kalmayacak.

Bugün Diagne'nin bize golü var.

Sadece ligde oynamak bıze göre değil, motive olamıyorum, maçın olduğunu unutacağım neredeyse.Alanya maçı başındaki oyunu oynamayı umuyorum,o zaman umut vardır sezonun geri kalanı için.Yoksa bir de Dünya Kupası arası verdik mi maç yapmayı unutacak takım...Cuma maçları oynamanın da kazanırsak keyfi bir başka,hafta sonu diğer maçlara umutla bakıyorum.

Bence arka taraf Dubois - Nelsson - Metehan - PvA olmali.

Ikinci alternatifim ise biraz daha riskli ama ön tarafa daha fazla yabanci yazma sansi sunuyor : Dubois - Nelsson - Metehan - Emre T.

Sol bekte Berkan olmamali kesinlikle, ben Metehan diyorum da Okan mutlaka Emin'i oynatir. Hem Emin hem Berkan tahminimce bizim minimum 2 gol yememize yol acar maalesef. Metehan fazla oynamadi ama Emin'e göre daha risksiz oynuyor, topu fazla ayaginda tutmamaya caba gösteriyor vs. Emin 2-3 kisi arasinda calim denedi gecen, iki kere mi ne iyi gitti ama cekirge bir sicrar iki sicrar ücüncüde agzimiza zicar.

Eger PvA yerine solda Emre T. oynayacaksa stoperde Ross'da düsünülebilir. Emin'den de Metehan'dan da cok daha tecrübeli ve bize gelmeden önce kendi takiminda 8 macin hepsinde ilk 11 cikmis bu sezon. Ayrica Nelsson'un vatandasi, ayni dili konusuyorlar falan.

Kerem Icardi. Raşitsa

Mertens

Forveti bekliyorum. Gerisini sen hallet hoca.

Geri
Üst Alt