⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

İlk yarıda oyun hepimizi ürküttü bakalım sonumuz ne olacak. Bu hakemlerle bize 3 maç üstüste galibiyet haram

Yani aslında ilk golümüz ve son golümüz doğru iptaller. İşin doğrusu biz kuralına göre oynuyoruz bunda bir sorun yokta işte. İlla ki benzer pozisyonlar görecez diğer maçlardada bakalım diğer takımlara bu pozisyonlar iptal olarak geri dönecek mi.
Bunları fener trabzon veya bjk atsa bence iptal olmazdı forumun çoğunluğunun tepkisi bundan diye düşünüyorum
Batshuayi golü iptal olmadı uzağa bakmaya gerek yok geçen hafta

Bu haftada alışıldık biçimde 2 golümüz sayılmayıp arada kaynamış oldu

viviano formda olmasa farklı bir skor olurdu ama öyle olsa dahi üretkenlikte sıkıntı çekiyoruz

Maçı izlemedim istatistiklere bakıyorum 34 küsür şut 46 ceza sahasında topla buluşma, %70 topla oynama, ama takımdan memnun değiliz, eksik olan bi şeyler var ama ne

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens cidden oynadığımız oyunu skor bazında ciddi etkiliyor katkısı olmadığı gibi zararı var kaçırdıkça takımın modunu düşürüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakip 10 kişi kalmasa işimiz zordu hücumda konsantre olamıyoruz bitiricilik zaten yok seviyesinde 35 şut atıp sadece 2 gol bulmak nedir ? Hoca acilen oyuna farklı birşeyler katmalı Rashica ve Mata olmalı maçlarda Mertens belli bir zaman sonradan dahil olsun oyuna ...

Geri
Üst Alt