Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.956
- 3.973
- 1.328
İlk yarıda oyun hepimizi ürküttü bakalım sonumuz ne olacak. Bu hakemlerle bize 3 maç üstüste galibiyet haram
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batshuayi golü iptal olmadı uzağa bakmaya gerek yok geçen haftaYani aslında ilk golümüz ve son golümüz doğru iptaller. İşin doğrusu biz kuralına göre oynuyoruz bunda bir sorun yokta işte. İlla ki benzer pozisyonlar görecez diğer maçlardada bakalım diğer takımlara bu pozisyonlar iptal olarak geri dönecek mi.
Bunları fener trabzon veya bjk atsa bence iptal olmazdı forumun çoğunluğunun tepkisi bundan diye düşünüyorum
Hani kardestik
Yine kötü şutlarla kaleciyi yıldız yaptık.Ekli dosyayı görüntüle 181246
Adam kilit pas üstadı resmen. İlerisi daha becerikli olsa, her maç asisti olurGol/asist yapmadan bu reyting ne kral?
Ekli dosyayı görüntüle 181247
Batshuayi golü iptal olmadı uzağa bakmaya gerek yok geçen hafta
Maçı izlemedim istatistiklere bakıyorum 34 küsür şut 46 ceza sahasında topla buluşma, %70 topla oynama, ama takımdan memnun değiliz, eksik olan bi şeyler var ama ne
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tugayin surata bak ya. Bilmiom banami öyle geliyor ama sanki hepsi organize bunların
35 şutMaçı izlemedim istatistiklere bakıyorum 34 küsür şut 46 ceza sahasında topla buluşma, %70 topla oynama, ama takımdan memnun değiliz, eksik olan bi şeyler var ama ne
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine de Okan İstifa9-0 bitmeliydi şakasız
Sakatlanmadan ust uste 3 mac cikabilse avrupa bile yapardı.Tasdemir iyi degil ancak en azindan son paslari iyi yapiyor. Pva ve Kazimcan'a tercih ederim.