Zafer Demir
Parçalı Üye
- 30 Mayıs 2011
- 2.599
- 1.125
- 403
Bu takim bjk ile berabere kalır gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazilari maalesef dk için kasiyor son ay kampa girecegi icin zorlamiyorlar. Stabil oyun oynuyorlar. Bu oyunculardan dk sonrası efsane performans alirizHiç eveleyip gevelemeye gerek yok. Bok gibi top oynuyoruz. Yıldız denilen adamların umurunda bile değil takım, paraları ezip keyfimize bakarız derdindeler.
Bir erkeğin üzerinde hayal edemediğim için üzgünüm onu @Doruk Ata TANRIVERDİ yapabilirYahu bir kere de şaşırt bea Serhan
Hatunlar üzerinden değil de normal bir şekilde betimle olayı
Macin en iyilrinden yav adamMertensin perfomansına takılmıyorum 1 yıllık szmleşmesi bar ve iyi kötü katkı sağlıyor. Ama Olivera tam rezillik. 4 yıllık sözleşmesi aklıma geldikçe afakanlar basıyor.
Zerre umudum yok rtas. İcardi,Mertens, Sergio'dan özellikle.Bazilari maalesef dk için kasiyor son ay kampa girecegi icin zorlamiyorlar. Stabil oyun oynuyorlar. Bu oyunculardan dk sonrası efsane performans aliriz
Topa ayağını uzatmasa ofsayt değil ama topa yöneliyor ve ayağını uzatıyor. Bence ofsayttir bu kurala göre.Ağa Yunus'un golünde ofsayt çizgisi nasıl Gomis'e çekilir yaa
Ulan yetti artık bea
Maçı kazandık diye yönetim susmamalı çıkıp konuşmalı
Ben olivieraya bu şekilde devam etmesi durumunda iyi kötü bir şekilde teklif gelir diye dusunuyorum. Herifi şuan al barcelonaya koy öttürürZerre umudum yok rtas. İcardi,Mertens, Sergio'dan özellikle.
Ama en çok da Okan brnim için bitti tamamen.
Bence de ofsayt ile alakası yok pozisyonunTopa ayağını uzatmasa ofsayt değil ama topa yöneliyor ve ayağını uzatıyor. Bence ofsayttir bu kurala göre.
Bence ikisi de doğru karar. İlkine nasıl gol diyorsun anlamadım mesela.Ha bu arada iptal edilen 2 golumuz de buz gibi gol. Yani var 1 kere lehimize 2 kere alehimize calisti serefsizler
@Alper Altun !!Seko kutsal formagı alet ederek seks hikayesi yazma kanka
Ben olivieraya bu şekilde devam etmesi durumunda iyi kötü bir şekilde teklif gelir diye dusunuyorum. Herifi şuan al barcelonaya koy öttürür
Mertens de kalan 6 ay futbol oynar sonra bırakır.
Olabilir ama kurala göre ofsayt olması muhtemel demek istedim zaten.Bence de ofsayt ile alakası yok pozisyonun
Kalecinin ve defansın hamlesini etkileme yok orada
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Macin en iyilrinden yav adam