⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Hiç eveleyip gevelemeye gerek yok. Bok gibi top oynuyoruz. Yıldız denilen adamların umurunda bile değil takım, paraları ezip keyfimize bakarız derdindeler.
Bazilari maalesef dk için kasiyor son ay kampa girecegi icin zorlamiyorlar. Stabil oyun oynuyorlar. Bu oyunculardan dk sonrası efsane performans aliriz

Ağa Yunus'un golünde ofsayt çizgisi nasıl Gomis'e çekilir yaa

Ulan yetti artık bea

Maçı kazandık diye yönetim susmamalı çıkıp konuşmalı
Topa ayağını uzatmasa ofsayt değil ama topa yöneliyor ve ayağını uzatıyor. Bence ofsayttir bu kurala göre.

Ha bu arada iptal edilen 2 golumuz de buz gibi gol. Yani var 1 kere lehimize 2 kere alehimize calisti serefsizler

Seko kutsal formagı alet ederek seks hikayesi yazma kanka

Zerre umudum yok rtas. İcardi,Mertens, Sergio'dan özellikle.

Ama en çok da Okan brnim için bitti tamamen.
Ben olivieraya bu şekilde devam etmesi durumunda iyi kötü bir şekilde teklif gelir diye dusunuyorum. Herifi şuan al barcelonaya koy öttürür
Mertens de kalan 6 ay futbol oynar sonra bırakır.

Dikine top oynatacak boşta kim varsa getirsinler. Oynanan temposuz oyun, tembel paslar, uyuşuk uyuşuk taç kullanmalar vs. artık gerçekten midemi bulandırıyor.

Topa ayağını uzatmasa ofsayt değil ama topa yöneliyor ve ayağını uzatıyor. Bence ofsayttir bu kurala göre.
Bence de ofsayt ile alakası yok pozisyonun

Kalecinin ve defansın hamlesini etkileme yok orada

Mesela geçen hafta daha da net bir ofsayt pozisyonunda olan Batsuayi'ye golü verdiler

O zaman adaletli olacaklar renktaş

Adamlar maç boyu defansta ip gibi dizildiler ve biz sadece o da 2. yarı toplam üç (sayıyla 3) tane arkaya top attık 2'si pozisyon oldu.
Bu, topçunun değil net olarak Okan'ın suçudur.

Yine söylüyorum bu adamı ne kadar hızlı kovarsak şansımız o kadar artar. DK arasında yeni TD'nin toparlama ihtimali olur en azından.

İlk yarı durağan bir oyun vardı. 2. yarı gayet iyiydi takım.

Ofsayt golü hadi neyse de eminin attigi golde temas varmiki kaleciye?

3.71 xg'yi şöyle özetleyelim geçen sene ki Denizlispor kupa maçındaki xG'ye yakın bir rakam...

Geri
Üst Alt