- 10 Haziran 2019
- 9.843
- 8.429
- 793
Ben tatmin oldum. İyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hea.oliveranın menejeri misin rdaş
Tam tersini dusunuyorum. Emin’in golu verilmeyebilir cunku kalecinin eline vuruyo ilk top yerine. Ama Yunus’un pozisyonuna ofsayt cizgisini Gomis’e cekmek icin nasil bir Galatasaray kini olmasi lazim insanin bilemedim.Ofsayt golü hadi neyse de eminin attigi golde temas varmiki kaleciye?
Var, ofsayt daha büyük hata. Büyük değil net hataOfsayt golü hadi neyse de eminin attigi golde temas varmiki kaleciye?
Ne var da gol degil? Hele ikincisine nasil dogru diyorsun gomis hamle bile yapmiyorBence ikisi de doğru karar. İlkine nasıl gol diyorsun anlamadım mesela.
İlk gol bence de gol ama ofsayt doğru kara Gomis hareketlenmese, ayağını falan kaldırmasa tamam ama hareketlenince aktif alana giriyor o yüzden doğru karar ofsayt.Ha bu arada iptal edilen 2 golumuz de buz gibi gol. Yani var 1 kere lehimize 2 kere alehimize calisti serefsizler
Bilemiyorum. Gecen hafta iptal edilen 2 golumuz de sikintili. Abdulun kayseriye attigi ve iptal edilen gol skandal zaten. Baya bir golumuzu haksiz yere iptal ederek averaj kasmamizi ve puan kaybetmemizi sagladilar. Artik hic bir karara objektif bakamiyorum malesefİlk gol bence de gol ama ofsayt doğru kara Gomis hareketlenmese, ayağını falan kaldırmasa tamam ama hareketlenince aktif alana giriyor o yüzden doğru karar ofsayt.
Bu sene şikecilerin şampiyon olması için hazırlanmış bir düzenin içindeyiz. Eden timur sesini yükselttiği için bu hafta takdir haklarını bizden yana kullanacak bir hakem atadilar. Ağzımıza bal çalıyorlar yani. Sus payı gibi bir şey. Bu lige bu düzene asla güvenim yok.Fixtüre baktım fenerin 7 haftada sadece iki deplasmanı var sanki bundan önce hep deplasmanda oynamışlar gibi.Çok belli ayarlanmış fixtür
Abdülün hatırlayamadım ama geçen haftaki İcardi'nin ofsayt diye iptal edilen net ofsayt değildi. Bir de eskiden ofsaytı program çiziyor diye biliyorduk ama oradaki hakem çiziyormuş,Bilemiyorum. Gecen hafta iptal edilen 2 golumuz de sikintili. Abdulun kayseriye attigi ve iptal edilen gol skandal zaten. Baya bir golumuzu haksiz yere iptal ederek averaj kasmamizi ve puan kaybetmemizi sagladilar. Artik hic bir karara objektif bakamiyorum malesef