⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

mata golde hafif bi duraksayıp kalecinin düşmesin beklemese onu da kaçırıyomusuz

Gene hakemler 2 golümüzü yedi özellikle Yunus'un attığı golü iptal etmesi skandal ötesi bir karar. Golün vardan dönmemesi bile ne kadar taraflı bir şekilde kullandıklarını gösteriyor. Varın futbola girdiği dönemlerde en önemli katkısı olan ofsaytlarda bile taraf tutarak karar veriyorlar.

Ha bu arada iptal edilen 2 golumuz de buz gibi gol. Yani var 1 kere lehimize 2 kere alehimize calisti serefsizler
İlk gol bence de gol ama ofsayt doğru kara Gomis hareketlenmese, ayağını falan kaldırmasa tamam ama hareketlenince aktif alana giriyor o yüzden doğru karar ofsayt.

Yunusun golü nasıl ofsayt lan yuh. Hiçbir avrupa liginde o golü iptal etmezlerdi

İlk gol bence de gol ama ofsayt doğru kara Gomis hareketlenmese, ayağını falan kaldırmasa tamam ama hareketlenince aktif alana giriyor o yüzden doğru karar ofsayt.
Bilemiyorum. Gecen hafta iptal edilen 2 golumuz de sikintili. Abdulun kayseriye attigi ve iptal edilen gol skandal zaten. Baya bir golumuzu haksiz yere iptal ederek averaj kasmamizi ve puan kaybetmemizi sagladilar. Artik hic bir karara objektif bakamiyorum malesef

Bence iki golun iptalide doğru karar.
Daha tempolu oynamamız lazım.
Bugun rakip zayıf olduğu icin kazandık ama hucumda bu kadar beceriksiz oldugumuz cogu maci kazanamayız.

Fixtüre baktım fenerin 7 haftada sadece iki deplasmanı var sanki bundan önce hep deplasmanda oynamışlar gibi.Çok belli ayarlanmış fixtür

okan hocaya açıkçası daha bu haftalardan güvenim iyice azaldı ama biryandan güzel ali yiğit için biraz daha şans diyorum

Bu takım sadece orta şut yada şut falan çalıssa şuan 30 golümüz falan vardı.
Top adamların ayağına gelince ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Hoca çalışmadığımız yerden sormuşsunuzcasına davranıyorlar.

Icardiye mertense nasıl.gol atacagını yada maçta nasıl oynayacağını bu saatten sonra öğretemezsin. Yapacağın şey paslanan bu heriflerin pasını açmak olmalı.
30 sene profesyonel furbol oynasanda çalışmadığın sürece yapamazsın ha bazı pozisyonlarda kaliteni gösterirsin ancak 55 yaşındaki hagiyi de getirsen o da aynını yapar zaten.
Burak 37 yaşında gidip fransada goller attıysa bu sürekli çalışması sayesinde

Fixtüre baktım fenerin 7 haftada sadece iki deplasmanı var sanki bundan önce hep deplasmanda oynamışlar gibi.Çok belli ayarlanmış fixtür
Bu sene şikecilerin şampiyon olması için hazırlanmış bir düzenin içindeyiz. Eden timur sesini yükselttiği için bu hafta takdir haklarını bizden yana kullanacak bir hakem atadilar. Ağzımıza bal çalıyorlar yani. Sus payı gibi bir şey. Bu lige bu düzene asla güvenim yok.

Bilemiyorum. Gecen hafta iptal edilen 2 golumuz de sikintili. Abdulun kayseriye attigi ve iptal edilen gol skandal zaten. Baya bir golumuzu haksiz yere iptal ederek averaj kasmamizi ve puan kaybetmemizi sagladilar. Artik hic bir karara objektif bakamiyorum malesef
Abdülün hatırlayamadım ama geçen haftaki İcardi'nin ofsayt diye iptal edilen net ofsayt değildi. Bir de eskiden ofsaytı program çiziyor diye biliyorduk ama oradaki hakem çiziyormuş,

Geri
Üst Alt