⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Bu sene şikecilerin şampiyon olması için hazırlanmış bir düzenin içindeyiz. Eden timur sesini yükselttiği için bu hafta takdir haklarını bizden yana kullanacak bir hakem atadilar. Ağzımıza bal çalıyorlar yani. Sus payı gibi bir şey. Bu lige bu düzene asla güvenim yok.
nası takdir hakkı bu yav 2 gol iptal ettiler biri 0-0 iken

Gomisin poz net ofsayt topa hareketleniyo da eminin tiplediği topta faul yok net goal
Hareketlenmesi hiçbir anlam ifade etmiyor ki bekle gör diye kural bu nedenle var. Ofsaytta bir oyuncu olabilir topun yönüne de hareketlenebilir topa müdahalesi yok, kaleciyi yada oyuncuyu şaşırtmıyor top direkt zaten yunusa geliyor ki gomis orada top yerine ters yöne hareketlense defans onla birlikte gidecek ofsayttaki oyuncu beni yanılttı diye galeyan çıkar.

Abdülün hatırlayamadım ama geçen haftaki İcardi'nin ofsayt diye iptal edilen net ofsayt değildi. Bir de eskiden ofsaytı program çiziyor diye biliyorduk ama oradaki hakem çiziyormuş,
Kayseri macinda abdul vurdu bayin kolunu siyirip gol olan pozisyonu el diye iptal etmislerdi. Verse 2-2 olmustu mac

Babelin alanya macinda sirtina degip önune dusen topu gol yapip da el diye iptal edilen pozisyonla yarisir skandallikla.

Tam tersini dusunuyorum. Emin’in golu verilmeyebilir cunku kalecinin eline vuruyo ilk top yerine. Ama Yunus’un pozisyonuna ofsayt cizgisini Gomis’e cekmek icin nasil bir Galatasaray kini olmasi lazim insanin bilemedim.
Ofsayt karari dogru. Gomis hamle yapiyor topa. Gerci rakiplere golü verirdiler orasi ayri.

Erman yine saçmalıyor. Kırmızı pozisyonuna kırmızı yok, sarı kartı bile düşünürüm diyor. Basmaya gelmemiş de, ayağı kaymış da... Bizim lehimize oldu mu ne diyeceklerini şaşırıyorlar.

Yaaa ne diyo bu erman Allah aşkına yaa. Neymiş adam kayarak geliyormuş, ayağı sağlam değilmiş. İyi ben 2 metreden çift ayak kayarak dalayım. Ne 2 ayağımda kayıyor. Senin yapacağın eyyama tüküreyim

Her maç 3 tane falan yüzde yüz kaçırıyoruz
Bu konuda artık özel bir şey yapılmalı çünkü sadece bu zamanın da problemi değil bu neredeyse 3 sezondur olan problemimiz. Net gol denilecek pozisyonları kaçırıyoruz saçma sapan. Normalde çok rahat 5 olacak bir maçtı.

Bu konuda artık özel bir şey yapılmalı çünkü sadece bu zamanın da problemi değil bu neredeyse 3 sezondur olan problemimiz. Net gol denilecek pozisyonları kaçırıyoruz saçma sapan. Normalde çok rahat 5 olacak bir maçtı.
Seçenek olmadan şut çekip de kaçan pozisyonlar da değil, 2 seçeneği olup da kaleye vurup kaçan pozisyonlar çoğu. Oyuncuların kulağını çekmek lazım bu konuda....

dobermanda mamalanıyor herhalde 2 saatir karaGÜMRÜğün kırmızısını tartışıyor sarıymış o pozisyon

Maçın heyecanıyla eleştiriyoruz falan ama oyun iyiydi
Tabi daha iyi de olabilir, daha hızlı daha baskılı istediğimizden
Rakip 10 kalana kadar o da vardı ama sonra devreye kadar ezberimiz bozuldu ve yavaşladık
Onun dışında rakibi hiç oynatmadık

Mertens diyor herkes ama başlarda birkaç pas hatasından sonra toparladı
Icardi’yle uyumları bence güzel

Bu oyuncu grubu birlikte oynadıkça daha iyi olur ama hocanın da biraz organizasyon çalıştırması gerekiyor

Taşdemir de başta birkaç pas hatasından sonra iyiydi
Emin de genel iyiydi
Tabi daha fazla üstümüze gelen rakiplere karşı da göreceğiz

Olivera, Icardi, Torera çok görünmüyor gibiler ama bence takımı oynatan bunlar, doğru yere gidiyor, doğru işleri yapıyorlar
Özellikle Icardi, cidden iyi topçu

Raşitsa kesin oynamalı, bugün takıma hareket getiren adamdı
Birebirde rakibin üstüne üstüne giden kanat gördük sonunda
Bay da bu konuda fena değil, kendini biraz geliştirse vazgeçilmez olur aslında

Hoca 10 kişi kalmamız, rakibin 10 kişi kalması, rakip ne değişiklik yaparsa ne yapacak gibi konulara çalışsa iyi olacak, çözümü o a ilk defa düşünüyor gibi görünüyor öyle olmasa bile
Mesela rakip 10 kaldı, devre bitene kadar takım nasıl oynayacağını bilemedi gibi

Son vuruşlar doğru olsa yine fark olacak bir maçtı
Oganizasyon, duran top, korner, son vuruş
Bunlara ciddi çalışılmalı

Hareketlenmesi hiçbir anlam ifade etmiyor ki bekle gör diye kural bu nedenle var. Ofsaytta bir oyuncu olabilir topun yönüne de hareketlenebilir topa müdahalesi yok, kaleciyi yada oyuncuyu şaşırtmıyor top direkt zaten yunusa geliyor ki gomis orada top yerine ters yöne hareketlense defans onla birlikte gidecek ofsayttaki oyuncu beni yanılttı diye galeyan çıkar.
Benim bildiğim kural o aktif/pasif mevzusu değiştiyse bilmiyorum

Bu sene şikecilerin şampiyon olması için hazırlanmış bir düzenin içindeyiz. Eden timur sesini yükselttiği için bu hafta takdir haklarını bizden yana kullanacak bir hakem atadilar. Ağzımıza bal çalıyorlar yani. Sus payı gibi bir şey. Bu lige bu düzene asla güvenim yok.
Bu nasıl bir yorum renkdaş. Hangi takdir hakkını bizden yana kullandı.

Lan erman abdüle direk kırmızı diyip buna sarı demek dw allah belanızı veree bee
Ona kirmizi mi demiş ahahaha. Buna ayagi kaymis karagumruklunun diyor. Buna durust diyorlar birde. Her turlu alavare dalavere bunda.

Kanatlar barış ve rashitsa olmalı artık özellikle rashitsa baya etkili adam oynadıkça daha şyi olur

Geri
Üst Alt