⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Gomis dur lan şu topa uzanabilir miyim acaba diye içinden geçirdiği için ofsayt. Net pozisyon.

Var ile beraber kuraldan çok yoruma kalıyor iş ki iki pozisyonda gol olarak yorumlanabilir o vakit.

Erman yine saçmalıyor. Kırmızı pozisyonuna kırmızı yok, sarı kartı bile düşünürüm diyor. Basmaya gelmemiş de, ayağı kaymış da... Bizim lehimize oldu mu ne diyeceklerini şaşırıyorlar.
O pozisyona kırmızı demeyen adamı ciddiye almam. Ne demek basmaya gelmemiş sonuç olarak adan basıyor mu? Basıyor nasıl bastığına göre iş mi değişir iyice saçmalıyor bu mamalananlar artık.

boey gecen hafta şerefsizce atıldı ama en azından solbekte 2.yerliyi kazanmış olduk,kazımcandan sonra.duboisi gördük sagbekte.her şerde bi hayır var

Yıllar evvel Okan hoca genç yıldızımızdı
Erman hakem
Trabzonda sarılık, kırmızılık faulleri çalmadı çalmadı
Maç acayip sertleşti, herkes birbirini biçmeye başladı
Sonunda Soner, Okan’ın ayağını kırdı
Sanırım 1,5 yıl falan oynayamadı

Geçen hafta Abdülkerim’in çok daha hafif faulüne kırmızı doğru dedi
Şimdi buna sarı diyor

Öyle biridir ki, “ben 2 yerde düdük çalarım veya çalınacak 2 yerde çalmam
maçı bir takımdan alır ötekine veririm
Biz de yaptık bu işleri” demiş adamdır

heriflerde giren cıkan farketmiyor.1 pozisyondan 3 gol çıkarıyolar.bizde maç basına ortalama 5-6 net gol kacırıyoruz
rashica karşı karşıya
sergio soldan kötü plase
mertens x1 icardinin pası
mertens x2 2.yarıda boş yakaladığı pozisyon
dubois sağdan çektiği şut
emin 2 kornerde çok rahattı en az 1i gol olmalıydı
nelssonun kafa vuruşu
yunusun iptal olan golü
mata golden önceki şut

yaw şurdan en azından 2-3 gol çıkarmalıydık

5-6 olacaktı maçtı diyoruz sonra Okan hoca eleştiriliyor bana saçma geliyor bu. Ben her zaman yabancı hoca tarafındayım için çünkü yerli bir hoca ile yapılanma yapılamayacağını bir yerde o işin tıkanacağını düşünüyorum. Şu anda alt yapıda ve alt yapıdan üst yapıya entegre etmede ve souting'te bir yapılanma var ve artık bir hoca ile bitirelim seneyi. Zaten devre arasında iyi hoca bulamazsın baktın olmuyor Okan hoca hem sene sonuna kadar o yaptığın yapılanmanda bitmiş olur sen de sezon sonunda getirebileceğin ve yapılanmana da yamam diyecek en iyi hocayı getirirsin belki de Okan hoca eksikleri de tamamlar ve çok iyi gider. Sürekli hoca değiştirerek daha iyiye gidemezsin. Terim hocanın ilk geldiği dönemde bu kafada olsaydı Süren ve Terim'i gönderin diyenleri dinleseydi şimdine bir Uefa kupası ne Terim vardı. O yüzden şu devamlı hoca gönderme- değiştirme kafasından çıkılmalı ki bazıları sırf Terim gelsin diye yapıyor Terim neyi iyi yaptı Okan hocadan son 2 senede bir de şuanda kurulanan yapılanmaya uyacak bir isimde değil yani Terim.

rashica karşı karşıya
sergio soldan kötü plase
mertens x1 icardinin pası
mertens x2 2.yarıda boş yakaladığı pozisyon
dubois sağdan çektiği şut
emin 2 kornerde çok rahattı en az 1i gol olmalıydı
nelssonun kafa vuruşu
yunusun iptal olan golü

yaw şurdan en azından 2-3 gol çıkarmalıydık
topa öylesine vura vura bizi kahrediyolar.fbdekiler son şansmış gibi vuruyo

Diyom ya rakiplere olsa verirler ama temelinde ofsayt oldugunu degistirmez.
Temelinde ofsayf falan yok. İFAB kurallarından haberin var mı bilmiyorum ama Aktif alanda olan bir oyuncu topa hamle yapsa ve dokunamaz ve arkadan gelen oyuncu dokunur ve pozisyonu sonlandırırsa OFSAYT olmuyor.

Oyuncularimiz bencil oynuyorlar ve adeta saha icinde birbiriyle inatlasiyorlar

Baris mesela bir pozisyon da topu dubois’e vermedi,daha sonra dubois capraz dan karsi karsiya kaldi baris’a verse bombos pozisyon da belki de bos kaleye birakacak ama bu kez de rövans’i almak icin dubois topu baris’a vermedi

Oyunculara saha icinde cok özgürlük taniyoruz bu yüzden bencil davranan oyuncular olabiliyor ne yazik ki

Ofsayt ile iptal edilen golümüz icin

Deniz coban: Yanlış karar, gol verilmeliydi
Lale hanım: Doğru karar
Bülo: Doğru karar

Futbolda bu tarz seylerin neden bir standartı yok yav acaba, kimine göre doğru karar kimine göre yanlış karar çıkıyor şu ofsayt pozisyonunda bile. Hadi el pozisyonunlarını geçtim yoruma bırakılsın da şu ofsayt kararında bile hakem eskileri ikileme düşüyor

Geri
Üst Alt