SL 22/23 H:13 | Fenerbahçe 1-0 Sivasspor | MS | 7 Kasım

Hakem maçı verir fenere. Kirmizi ya da penalti olur.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim derhal harekete gecmeli..
Aciklama vs..

Rakip iyi oynuyorsa iyi oynuyor demek suc mu ? bugune kadar tempolu oynadilar kostular mucadele ettiler hakemler yalarindami evet ama konya maci haric her macta kopek gibi kostular bunu soylemek suc mu ? hocalari bizim hocadan daha iyi bunu soylemek suc mu ?

Ama pardon bu ulkede rakibinse hep gomeceksin hep kotu diyeceksin degil mi ?
Gecin bunlari bu kafa yuzunden fener senelerdir basarili olamiyor rakibin iyi yapiyorsa iyiyi gorup ornek alacaksin bakacaksin bende ne eksik diyeceksin

Bu orumcek kafali zihniyet yuzunden ulke puani yerlerde avrupaya takim gitmiyor merak ediyorsan soyleyeyim uefa maclarinda fenerin kazanmasini istiyorum yoksa uc bes sene sonra katarin altinda bir ulke olacagiz
Afferim sana fener muthis oynuyor oh yeah demeliyiz iyi filanda oynamiyorlardi çoğu macta sadece istekleri var

Şu hakem kararlarıyla gol yemeyip atıyorlar. Doğru düzgün deplasmana gitmediler

Ilk defa ev sahibi bir takimin taraftarinin hakeme rakibin hakkini yiyor diye küfür ederken duydum. Sikeci taraftarlarda gelisme var.. Orman cocuklari

Rakip iyi oynuyorsa iyi oynuyor demek suc mu ? bugune kadar tempolu oynadilar kostular mucadele ettiler hakemler yalarindami evet ama konya maci haric her macta kopek gibi kostular bunu soylemek suc mu ? hocalari bizim hocadan daha iyi bunu soylemek suc mu ?

Gecin bunlari bu kafa yuzunden fener senelerdir basarili olamiyor rakibin iyi yapiyorsa iyiyi gorup ornek alacaksin bakacaksin bende ne eksik diyeceksin

Bu orumcek kafali zihniyet yuzunden ulke puani yerlerde avrupaya takim gitmiyor merak ediyorsan soyleyeyim uefa maclarinda fenerin kazanmasini istiyorum yoksa uc bes sene sonra katarin altinda bir ulke olacagiz
Hocam dediklerine kesinlikle katılmıyorum biri hakemleri arkasına alarak rüzgarı arkasına alırken bir diğer takım neredeyse her hafta bir skandal hakem kararıyla demorolize oldu. Durum tam tersi olsaydı şuan burda okan buruk güzellemeleri yapılıyordu

Ligin 2.yarisinda biz büyük malliklar yapmazsak ve cenabetligimiz biraz olsun azalırsa sikecileri geçmek zor değil şu anki fiksturler tersine dönünce her hafta hakem diye aglarlar

Kırılma dakikalarında hakem ittirmesi veya ultra rakip mallığıyla her maçta öne geçtiler. Yok 3 saniyede top kazanıyorlarmış da. Mış,mış. İnsanların aklıyla alay etmesinler. Bariz bir şekilde kollanıyorlar.
3 sn top kazanıyorlar ama faul yaparak tabi bu fauller verilmiyor. Hızlı kontra ataklar kesiliyor faulle kart çıkmıyor, rakibi açmakta zorlanıyor hop penaltı, aleyhine verilmeyen bu sezon 4 veya 5 penaltı var sanırım. Bunu söylüyorsun ama bizim buradaki objektif takılan tayfa anlamıyor. Bir de bize diyorlar sonra biraz objektif ol diye onlara asıl siz biraz vicdanlı olun demekten başka diyecek bir şey de bulamıyorum.

Ya Allan aşkına hakemler olmasa şuan 5-6 puan öndeydik. Ayrıca bu kurulmus fikstür bu aldıkları puanda ikinci sebep. Fener karşısında iyi rakip varken hiç güzel oyun oynadığını görmedim ben. Sahasında leş takımlar yada iyi takım gelince hakem yardımı ile puan aldılar. Koşmak demişsin zaten bu yeteneksiz kadronun yapabileceği maksimum şey koşmak. Onuda yapsın bir zahmet. Koşan takım herzaman başarılı olsa koy 11 tane atlet şampiyon ol. Rakip iyise ona kötü diyip kendini kandırmak konusunda sana katılırım ama bu yukarıda anlattığım gerçekleri göz önünde bulundurup feneri översen bu saçmalık olur. Çünkü övdüğün kadarını inan gören yok.

İstanbul'dan çıkmadılar hiç. Şu maç deplasmanda olsa amiyane tabirle NAH kazanırlardı. Kötü oldukları haftalarda hep iç saha.

Geri
Üst Alt