SL 22/23 H:13 | Fenerbahçe 1-0 Sivasspor | MS | 7 Kasım

Arkadas soylemis zaten o macta okan dogru oynatti ben okanin korkak hoca oldugunu dusunuyorum saha kenarinda her hareketinden belli bjk macinda da berkan ve emin bayrami aldi yine gol yiyorduk adam korkak aykut familyasindan her onde oldugu macta orta saha cikarip stoper ve kazma orta saha aliyor oyun yigiliyor bizim yari sahaya
Olm manyak mısınız siz? Verilen hakem kararlarına baksanıza. Niye korkmasın Okan? İyi giden maçların hepsinde hakem kararları ile puan kaybediliyor. Ben de her maç korkuyorum. Olmadık bir pozisyonda penaltı çalacak olmadık bir pozisyonda kırmızı gösterecek diye hakem. Okan olmasına gerek yok.

Fener korkmaz tabi. nasıl olsa hakemlerin onları kurtaracağını biliyorlar. Penaltı yapsalar çalmayacaklarını biliyorlar, atak olsa ofsaytla keseceklerini biliyorlar. Jesus mu korksun maçın gideceğinden.

Herkes okan mı 2-0 dan maç versin. Alanya tek kaleye çevirdi bize karşı ezilmiştik. Adamlar kalesinde tehlike görmedi. Tamam hakem leş ama koca devre 10 kişi oynadılar. Sivas kötü filanda demeyin hiç öyle yada böyle konferanstan lider çıkmış başakşehiri deplasmanda yenmiş bir takım. Okan hocaya kızıyorum çünkü alanya maçında hakem kadar o da suçluydu.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:d

Jesus'u yalaya yalaya bitiremeyenlerin Galatasaraylı olduğundan şüphe duyuyorum.

Bala göte maç alıyorlar ama Jesus'u öve öve bitiremiyorsunuz.
Sansa bala olsa ovguleri yine anlayacagim ama hakemlerin sirtladigi fb'yi ovmek agir cehalet. Hakemler ittiriyor, medya gazi veriyor. Fb'nin oynadigi hicbir sey yok. Bizim macta net belli olacak aradaki kalite farki.

Fenerbahçe'nin 32 puanla araya gireceği barizdi bence biz Başak maçını kazanmaya bakalım şu aşamada elden fazlası gelmez. İkinci yarı artık devranın dönmesini bekleyeceğiz.
devran nasi dönsün? bariz penaltıyı vermiyor orman cocugu disardaki pozisyonu lehine veriyor var devreye girmiyor. ikinci devre de bu düzen devam eder.

Arkadaşlar sezon genelini kıyaslarsak deplasmanlara rağmen ligdeki durumumuz sizin değiminizle berbat olmasına rağmen iyi. Bizim yenemeyip onların yendiği işine girersek onların da puan bıraktıklarından biz aldık! Ne saçma kıyas bunlar yaw.

Adamlar göz göre göre var ile yayinci kurulus ile hakem ile şike yapiyorlar
Noldu devran bir anda dondu anlamadim senelerdir lehlerine hakem hatasi oluyordu ama bu kadar bariz yapilmiyordu bir sene bjk ta bir sene tsa calindi ikiside sampiyon oldu sira bunlarda demekki garanti almislar

Okan'la Jesus'u yer değiştirelim bakalım bu yönetimlerle kaç puan toplayacaklar.

Sampiyon yapsinlarda kurtulalim .. Nedir bu arkadas.. gostere gostere yapiyorlar artik. Bi b.k olmaz türk futbolundan . Adaletli olun azicik hak eden kazansin. Her hafta ayri rezillikler.. bakmim diyorum . Insan bir umut iste belki diyorum ama bu hakemleri olanlari görunce Bende hic Umut yok.. gecen sene Ts nu sene bu yavsaklar . Emir buyuk yerlerden. Baska aciklamasi yok.. yazik

SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ts sezon sonlarını getiremediği için erkenden arayı açtırıp şampiyon yaptılar. Buna rağmen son haftalarda yine işi zora sokuyorlardı ki bedava penaltıyla işi kurtardılar.

Fbye de aynı taktik uygulanıyor. Loser bir camia olduklarından son haftalara işi bırakmayacaklar. Zaten puan farkı açılınca diğer takımlar (bizde dahil) düşüyor.

Olm manyak mısınız siz? Verilen hakem kararlarına baksanıza. Niye korkmasın Okan? İyi giden maçların hepsinde hakem kararları ile puan kaybediliyor. Ben de her maç korkuyorum. Olmadık bir pozisyonda penaltı çalacak olmadık bir pozisyonda kırmızı gösterecek diye hakem. Okan olmasına gerek yok.

Fener korkmaz tabi. nasıl olsa hakemlerin onları kurtaracağını biliyorlar. Penaltı yapsalar çalmayacaklarını biliyorlar, atak olsa ofsaytla keseceklerini biliyorlar. Jesus mu korksun maçın gideceğinden.
O anlamda korkmak degil oyun anlaminda korkmak hakem kararindan hepimiz korkuyoruz emin bayram ve berkani sokup oliviera ve torerira cikaran veya baska oyuncu cikaran hoca hem korkaktir hemse futbolu bilmiyordur

Uzatmalara yakın açtım maçı. Sivas'a ofsayt verilen pozisyonlar var ki art niyet olduğu bariz. 3 metre gerideki Sivaslıya ofsayt çalıyor, Altay 1 dakika falan oyunu başlatmıyor.

Ligi bitirin kardeşim valla. Bu kadar zorlayacaksanız bitirin yani.

edit:

benim gördüklerim harici de varmış, ofsayt kararlarına bak.

Son düzenleme:
fenerin tek dogru yaptigi 10 kisiyken pres yapmasiydi ve geriye pek cekilmedi, rakibe bir nevi baski yapmaya calisti önde bisey yapamasada. Sivas ta zaten 3 pas yapamadi 90 dakika boyunca.

Açıkçası maçtan pek ümidim yoktu 2. Yarı kırmızı karttan sonra heralde delikanlı bir hakem var açıp izleyim maçı diye açtım ki kırmızı kart dahi göstermelik kolpa kokuyor

4 tane açık ara ofsayt olmayan pozisyona bayrak kalktı , dışarıda olan pozisyona penaltı verildi üzerine Sivas 10 kişi rakibine 1-0 mağlup olmasına rağmen 2-3 kişiyle tek tük cılız ataklar sergiledi maksat dostlar alışverişte görsün !
Siz insanları aptal mı zannediyorsunuz arkadaşım ufacık beyninizle ne haltlar karıştırıyorsunuz ??

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt