SL 22/23 H:13 | Fenerbahçe 1-0 Sivasspor | MS | 7 Kasım

Onlara itiraz eden yokki onlar var zaten adam crespoyu cikarip bir stoper daha sokmadi rossiyi pedroyu soktu topu ilerde tuttu bu kadar adam her sekilde hucum diyor bugun macida kaybederdi keza Terim de boyleydi tek sevdigim yaniydi golde yese vazgecmiyordu okan buyuk takim hocasi degil zamanla gorursunuz
Kardeşim o hakem hataları olduğu için pozisyon vermiyor o kararla hakkıyla verilseydi bir de öyle görseydik büyük hoca Jesus'u. Senin takımın verilmeyen penaltıları verilseydi Fener'in puan olarak önündeydik. Uefa kupası kazanılarak biten o serüvenin başlangıcında sizin gibiler olsaydı ne takım 4 sene şampiyon olurdu ne o Uefa kupası gelirdi. Hakemler seni doğradığı halde durum ortada istatistikler ortada hepsinde öndesin ama Jesus büyük hoca, Okan hoca değil yersen. Keşke adaletli hakem kararları ile yönetilseydi de o zaman görseydik büyük hoca Jesus'u.

Hakemlerin bir standardi yok daha dogrusu kurallari kendilerine göre calıp oynuyorlar.
Bir ülke düşünün video hakem desteği olsun 1.5 metre net önde olan oyuncu için bekle gör uygulayıp kararı var'a bıraksın.
Ancak geriden çıkan ve ikili mücadele sonunda atak olma ihtimali olan maçta oyunu durdurup karşı tarafa duran top imkani versin.
Hadi bu kazayla 1 tane falan olur üst üste 3 tane oluyorsa oyun surekli duruyorsa her durmaya 2 dakika geçiyorsa ve eksik olan takım aleyhinde oluyorsa kimse ortada masumluktan bahsetmesin mümkünse.

Acayip isler oluyor acayip.

Başak maçımız küçük bir final gibi... Plana bak arkadas araya girmeden önce fb 8 iç saha 5 deplasman oynamış olacak serefsiz herifler... Farkı açamazlarsa içlerine oturacak!

Açıkçası maçtan pek ümidim yoktu 2. Yarı kırmızı karttan sonra heralde delikanlı bir hakem var açıp izleyim maçı diye açtım ki kırmızı kart dahi göstermelik kolpa kokuyor

4 tane açık ara ofsayt olmayan pozisyona bayrak kalktı , dışarıda olan pozisyona penaltı verildi üzerine Sivas 10 kişi rakibine 1-0 mağlup olmasına rağmen 2-3 kişiyle tek tük cılız ataklar sergiledi maksat dostlar alışverişte görsün !
Siz insanları aptal mı zannediyorsunuz arkadaşım ufacık beyninizle ne haltlar karıştırıyorsunuz ??

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
göstermeden elletti zivaz

var tamamen fb için var.fbnin rakibi penaltı beklerse,devreye girmez.fbnin pozisyonu penaltı değilse,iptal etmek için yine devreye girmez.yakında ben fenere girecem,bi daha cıkaramayacaklar.şu maçta olanlara bak ya.rezalet resmen.hakem sayesinde kaçıncı 3 puan bu?adanademir,sivas...

O anlamda korkmak degil oyun anlaminda korkmak hakem kararindan hepimiz korkuyoruz emin bayram ve berkani sokup oliviera ve torerira cikaran veya baska oyuncu cikaran hoca hem korkaktir hemse futbolu bilmiyordur
Oyun anlamında da korkarsın tabi. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bu adamların. 2 0 öndesin ve hakem niyetin vell etmiş.nenyapacaksın ileride baskı mı? Bir pozisyonda da 9 kişi kalacağını biliyor zaten. O psikolojiye soktular zaten sezon başından beri. Kolay değil seni dikmeye çalışan bir hakem camiasının karşısında durmak.

Bak zaten yapacaklarını yaptılar. Aradaki fark bu şeklde devam ederse bizim aleyhimize çok "hata" yapılmaz. Ama fark azalsın bak neler yapılıyor yine.

Sikeciler bugun lesdi.Kazanmayi hic haketmediler.Sivasda haketmedi.Macin hakki beraberlikdi fakat hakem musade etmedi.

Once hakem,sonra fixtur avantajiyla bu noktadalar.Boyle gitmeyecek tabi.Ligin 2. devresi hakem bile kurtaramayacak bunlari.Tokezleyince puan kayiplari yasiyacaklar.Bize gelince kalite kendini gostermeye baslayinca ve fiksturu avantajini ele gecirince bir anda dengeler degisecek.Once j.j yi hedef alacaklar sampiyonlugumuz resmilesince yali cocugunu hedef alicaklar.Kopekler gibi kuduracaklar.Bu sene alacagimiz sampiyonluk cok onemli.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sansa bala olsa ovguleri yine anlayacagim ama hakemlerin sirtladigi fb'yi ovmek agir cehalet. Hakemler ittiriyor, medya gazi veriyor. Fb'nin oynadigi hicbir sey yok. Bizim macta net belli olacak aradaki kalite farki.
Kadikoy'deki macin ilk 15 dakikasini yazayim.

Muthis bir baski yiyecegiz, fb kaliteyle degil ama on alanda yaptigi presle bizi afallatacak ve topcular saskinliga ugrayacak. O ilk 15 dakikada gol yemezsek sansimiz olur, yersek geri dustugumuz Kadikoy maclarinda genelde sansimiz olmuyor.

Hakemlerin bir standardi yok daha dogrusu kurallari kendilerine göre calıp oynuyorlar.
Bir ülke düşünün video hakem desteği olsun 1.5 metre net önde olan oyuncu için bekle gör uygulayıp kararı var'a bıraksın.
Ancak geriden çıkan ve ikili mücadele sonunda atak olma ihtimali olan maçta oyunu durdurup karşı tarafa duran top imkani versin.
Hadi bu kazayla 1 tane falan olur üst üste 3 tane oluyorsa oyun surekli duruyorsa her durmaya 2 dakika geçiyorsa ve eksik olan takım aleyhinde oluyorsa kimse ortada masumluktan bahsetmesin mümkünse.

Acayip isler oluyor acayip.

Daha geçen hafta afedersin gomisin osuruğu değdi diye nizami golümüzü iptal eden hakemler 3 metre gerideki Sivaslıya ofsayt çalıyor :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim o hakem hataları olduğu için pozisyon vermiyor o kararla hakkıyla verilseydi bir de öyle görseydik büyük hoca Jesus'u. Senin takımın verilmeyen penaltıları verilseydi Fener'in puan olarak önündeydik. Uefa kupası kazanılarak biten o serüvenin başlangıcında sizin gibiler olsaydı ne takım 4 sene şampiyon olurdu ne o Uefa kupası gelirdi. Hakemler seni doğradığı halde durum ortada istatistikler ortada hepsinde öndesin ama Jesus büyük hoca, Okan hoca değil yersen. Keşke adaletli hakem kararları ile yönetilseydi de o zaman görseydik büyük hoca Jesus'u.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun bambaska seyler anlatiyorsun bana hakem hatalari var tamam diyorum bjk macinda mertensi cikaran dahi hocamiz yerine mats yerine berkani aldi ornek olarak verelim son dakikalarda toreria cikarip emin bayram aldi mantelitesi yanlis diyorum adam savunma alinca gol yemiceni saniyor belki mertens yerine mata girse mac 3 4 olacakti nerdeyse 2-2 bitiyordu

Hakemlerin her hafta istisnasız bunlara çalıştığı 2006'da bile şampiyon biz olduk, rahat olalım öyle lig izlenmez bitti şu bu her sene olan mevzular bunlar ligin ağası da paşası da biziz biz vitesi arttıralım yeter.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun bambaska seyler anlatiyorsun bana hakem hatalari var tamam diyorum bjk macinda mertensi cikaran dahi hocamiz yerine mats yerine berkani aldi ornek olarak verelim son dakikalarda toreria cikarip emin bayram aldi mantelitesi yanlis diyorum adam savunma alinca gol yemiceni saniyor belki mertens yerine mata girse mac 3 4 olacakti nerdeyse 2-2 bitiyordu

Tamam o zaman suna cevap verir misin?

Okan kotu hoca.Okey

Peki suana kadar esit hakem yonetimleri olsaydi.
Galatasaray kac puan olurdu?
Fenerbahce kac puan olurdu?

Oyun anlamında da korkarsın tabi. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bu adamların. 2 0 öndesin ve hakem niyetin vell etmiş.nenyapacaksın ileride baskı mı? Bir pozisyonda da 9 kişi kalacağını biliyor zaten. O psikolojiye soktular zaten sezon başından beri. Kolay değil seni dikmeye çalışan bir hakem camiasının karşısında durmak.

Bak zaten yapacaklarını yaptılar. Aradaki fark bu şeklde devam ederse bizim aleyhimize çok "hata" yapılmaz. Ama fark azalsın bak neler yapılıyor yine.
Evet ilerde baski yapickasin terim olsa oyle yapardi donku forver oynatti adam terimi en cok elestiren benim ama adamin hucum felsefesinden cok ekmek yedik bir mac puan kaybedersin belki ama topculara geriye yaslanmayin imajini verirsin bizim takim savunma yapamaz geriye yaslandimi golu yer hucum edecek gol arayacak mertens icardi ile oynuyorsan boyle olmali

Geri
Üst Alt