Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.310
- 39.507
- 3.993
Çok gol kaciriyoruz atamıyoruz doğru peki sene sonu geldiğinde de yine çok kaçırıyoruz atamıyoruz lafinimi duyacaz Okan hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamŞöyle bir maçta Mata neden alınmaz oyuna ya.
Berkan’ı neden alırsın mesela ? Ne yaptı abi adam girdikten sonra ?
Emin neden oyuna girer ? Dubois anlıyorum hani tecrübe ve soğukkanlı isim doğru da bir hamle sayılır ki bir pozisyonda saçma sapan vurmasa Kerem 3’ü atmıştı.
Okan Hoca’ya rağmen kazandık sanırım
Noldu dostum iyi misin
F. DoğanArkadaşlar bugün mü dün mü ne şu TRT'de psikolojik üstünlükse Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte o üstünlüğü alır Nef Stadyumuna koyarım diyen adamın adını bilen var mı? Şöyle hafif kirli sakallı birisiydi
Az önce gördüm o tenekenin videosunu bu başlığa bak bulursam atacağımArkadaşlar bugün mü dün mü ne şu TRT'de psikolojik üstünlükse Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte o üstünlüğü alır Nef Stadyumuna koyarım diyen adamın adını bilen var mı? Şöyle hafif kirli sakallı birisiydi
F. Doğan
Çok sağ olun, bahsi geçen video şu;Az önce gördüm o tenekenin videosunu bu başlığa bak bulursam atacağım
Bazı kişilerin takıntısı var artık bunu düşünüyorum.fb başakşehiri son dk da uzaktan ayda yılda bir olacak golle yenince vaaoov fener uçuyor jesus uçuyor, biz pozisyon vermeyip bi dünya gol kaçırıp ezerek yendiğimiz tjk yi yenince karalar bağlanıyor. Yeminle akıllanmaz bu taraftar.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bosuna mi kavga ettik yaniTotemime laf ediyordun
Anlayabildiysen ne mutlu bana, seni aşan bir cümleydi zira