⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Okan Buruk puanlar kaybedilmeden Galatasaray'in Kerem ve Yunus'a mahkum olmadigini anlayabilseydi cok farkli olurdu bence hakemlere ragmen. Bu ikisi kesilip sol beki türk yapinca takimin seviyesi cok artti Rashica ile birlikte. Mico'nun kesilmesi de önemliydi.

Okan hocanın son pas ve tercihlerde artık İcardi'ye verin demeli. Okan hoca konusunda en büyük endişem otoritesini gösterme konusunda fazla takımla iç içe geliyor bana bunda o verdiği aranın da etkili olduğunu düşünüyorum. Okan hocanın hataları var, lakin unutulmamalı ki o da genç bir TD ve gelişecektir. Yeter ki gelişmeye ve çalışmaya devam etsin ve eksik olduğu yerde yardım-yardımcı istemekten çekinmemeli.

Okan Buruk puanlar kaybedilmeden Galatasaray'in Kerem ve Yunus'a mahkum olmadigini anlayabilseydi cok farkli olurdu bence hakemlere ragmen. Bu ikisi kesilip sol beki türk yapinca takimin seviyesi cok artti Rashica ile birlikte. Mico'nun kesilmesi de önemliydi.
Midjstö konusunda katılmıyorum. Ayağı bir tık daha daha düzgün olsa kesinlikle Sergio yerine tercih ederim. Kıymeti ilerde anlaşılacak bir adam.

Valla bu maç bizi yanıltmamalı ikinci yarının 2-1 sonrası bir 15-20 dakikası hariç iyi top oynamadık, bjk denen arabacı takımına karşı alınan galibiyet bizi havaya sokmamalı asıl zor maçımız haftaya

Ben katılmıyorum. Kötü oynadığımız zaman dilimleri de var. Ama ikinci yarı 30 dakika çok iyiysek 15 dakika kötüydük. Çok kaçırıyoruz. Okan hoca girip golleri atacak hali yok.
Tempo yok takimda top cikaramiyoruz yarim saat top muslere nelson abdul arasinda gidip geliyor dogaclama top oynuyoruz

Geri
Üst Alt