Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatta bize öyle bir bay yaşadık ki 1 ay top oynamadık bizim bay'i milli araya denk getirdiler ve bu yüzden maç ritmimizi kaybettik, kayseri'ye karşı kötü oynamamızın sebeplerinden biri de bu bence2 hafta fener yine içeride bize beşiktaş başakşehir fikstüre bak13. Maçımızda 8. Deplasmanı oynayacağız bakın her şeye tamam ama bu durumu normal karşılayan ağır gerizekalıdır. Avrup dönüşü bay çekmeler felan..
Rolleri değişsek fb çok rahat bir altı-sekiz puan ekside olurdu. Neyse ikinci yarı da bize dönecek inşallah. O zaman göreceğiz. Farkı açmadan gidelim kafi. Ki bu maçın sonucu moral bozmuştur. Beraberlik bekliyorlardı.Tesadufmus..
Biz bilmeyiz..!
Bu sitede bile bu martevallara inanan var..
Yali cocuguna bile verseler Boyle ayarlamazdi fiksturu dikkat ceker diye..
Anlasildi sen yenilmemizi istiyorsunOkanın biran önce torreira, sergio ve mertens yerine berkan, mitço ve matayı 11e yerleştirmesi lazım. Resmen torreiraya rağmen yendik
Emin girdigi gibi basit bir topu iskalayip taca firlattiŞöyle bir maçta Mata neden alınmaz oyuna ya.
Berkan’ı neden alırsın mesela ? Ne yaptı abi adam girdikten sonra ?
Emin neden oyuna girer ? Dubois anlıyorum hani tecrübe ve soğukkanlı isim doğru da bir hamle sayılır ki bir pozisyonda saçma sapan vurmasa Kerem 3’ü atmıştı.
Okan Hoca’ya rağmen kazandık sanırım
Çok sağ olun, bahsi geçen video şu;
Tokmakla reis benim sinirimi bozdu çomarArkadaslar cok ozel bir yemekteyim suan
Ve de onemli kisilerleyim..
O yuzden hakeme bisey diyemedim..
AMA sakin unuttum sanilmasin
şehir efsanesine döndü bu da yaw. aynen tek başına karşılıyor o yüzden tek ikili mücadeleye girmiş. gören de her yere basıyor ayak sokuyor ama yalnız bırakılıyor sanırsadece torreira karşılamaya çalışıyor.