⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Halil ie var hakemi konuşmuyorlarmış düşman ekiptenlermiş ülkeye bak lan puhah.
Cüneyt denen yılan yüzünden getiriyor Erman.

2 hafta fener yine içeride bize beşiktaş başakşehir fikstüre bak:) 13. Maçımızda 8. Deplasmanı oynayacağız bakın her şeye tamam ama bu durumu normal karşılayan ağır gerizekalıdır. Avrup dönüşü bay çekmeler felan..
Hatta bize öyle bir bay yaşadık ki 1 ay top oynamadık bizim bay'i milli araya denk getirdiler ve bu yüzden maç ritmimizi kaybettik, kayseri'ye karşı kötü oynamamızın sebeplerinden biri de bu bence

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tesadufmus..

Biz bilmeyiz..!

Bu sitede bile bu martevallara inanan var..
Yali cocuguna bile verseler Boyle ayarlamazdi fiksturu dikkat ceker diye..
Rolleri değişsek fb çok rahat bir altı-sekiz puan ekside olurdu. Neyse ikinci yarı da bize dönecek inşallah. O zaman göreceğiz. Farkı açmadan gidelim kafi. Ki bu maçın sonucu moral bozmuştur. Beraberlik bekliyorlardı.

Macin tekrari simdi bitti. Isten dolayi izleyememistim skordanda haberim yoktu. Iyi ki tekrarini izlemistim yoksa yine ban yerdim. Halil sen var ya sen Halil. Az kurnaz degilsin. En ufak detaylarin hepsini Besiktas'tan yana kullandin. Tac atisi, korner, fauller. Ince ince dogramaya calistin ama bu sefer yapamadiniz.

Maca gelecek olursak: Yabancilar gercekten klas. Dunya kupasi arasi geliyor maalesef. Bu takimi 2.yari gormek istiyorum. Bu takim bizi sampiyon yapar. Icardi ( muhtesemdi ), Mertens, Oliveira ( offff ), Toreira ( tam bir pitbull ), Boey ( sen nesin be adam ) ve Rashica ( bu adamin bonservisini alin ) Nelson ( gorev adami) ve Muslera ( onde oldugun icin az kalsin klas gol yiyordun ama harikulade cikardin.

Bizim sorunumuz gercekten turk futbolcular. Abdulkerim bildigin saatli bomba. Hava topuna cikinca o topu alacaksin. Topu rakibe vurdurursan teke tek yakalar kalecini. Onun disinda kademe hatasi var, pas verme ozurlulugu. Hepsi var ya. Emre'nin seviyesi belli fena degildi. Baris hala yetersiz asistine ragmen. Galatasaray'in ilk onbir oyuncusu degil, ki bence Galatasaray'in oyuncusu degil. Turklerde yine en iyisi Kerem.

Su macta biraz sansimiz yaver gitse 5 falan atardik. Guzel oynadik. 3 puani hak ettik. Bu sezon sampiyon olmak istiyorsak cirkeflik sart sahada. Pozisyonlara itiraz etmemiz sart. Hakeme baski kurmak sart.

Bugunden alinmasi gereken cikarimlar:

Ligin en iyi atani ve tutani bizde. Bundan sonrasi dogru analiz/taktik ve inancla olur.

Maca cok fazla deginmek istemiyorum. Anlamsiz isler yine yapiyoruz. Bir panik durumundayiz buna artik n'lur cozum bul hoca. yaptigin deigsikliklerde ilginc. Takim gercekten Mata diye bagirdi. Ortasahasi direncli takimlara karsi deplasmanda ozellikle Mertens bence dogru bir secim degil. Icardi icin guzel bir govde gosterisi oldu. Torreira biraz daha fazla sorumluluk almali. Takinin en iyisi atani ve tutani disinda Rashica ve ilk yari icin Baris idi. Bunun disinda, hamama gidin abi. Bu kadar anlamsiz direk ve gol kacirmayi artik matematikte mantik da aciklayamiyor.

Son düzenleme:
Şöyle bir maçta Mata neden alınmaz oyuna ya.

Berkan’ı neden alırsın mesela ? Ne yaptı abi adam girdikten sonra ?
Emin neden oyuna girer ? Dubois anlıyorum hani tecrübe ve soğukkanlı isim doğru da bir hamle sayılır ki bir pozisyonda saçma sapan vurmasa Kerem 3’ü atmıştı.

Okan Hoca’ya rağmen kazandık sanırım
Emin girdigi gibi basit bir topu iskalayip taca firlatti :D

59FC14B8-6AB7-4741-AE3A-6F1C8BE59B0C.webp

Arkadaşlar bu fotoğraftaki rontgen kime ait olabilir?
Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Uğraşıyorum uğraşıyorum ÇIKARTAMIYORUM

A) Bülent Uslu
B) Turgay Demir
C) Çebi
D) Tayfur Bingöl
E) Cenk Tosun
F) Fatih Doğan
G) Josef

Sıradan Anadolu takımı gibi olmuş memiştaş
Neyine güvenip de şampiyonluktan bahsediyorlar hayret.
Tek yapmaya çalıştıkları ceza sahası kenarlarıma gelip kendilerini yere atıp faul almak.
Herkes Sivas Karagümrük değil yatsınlar bunlara.
Tayfur ve Necip olan 2 bekine karşı gol bulamadık.
İlk 10u zorlarlar üzülmesinler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt