Muslera
Boey Nelsson Emin Pva
Torreira Berkan
Rashica Oliveira Kerem
Icardi
Öyle veya böyle Apo'nun yokluğunda hep Emin'i kullandık. Ross'u kupa maçı dışında hiç görmedik. Ross'un derbide birden 11'e koyulması riskli olacak. Emin'in bizi yakmamasını ümit etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Solda Kazım yetişse bile 1-2 idmanla maça çıkacak. Taşdemir de hazır bir görüntü vermedi. Hem Taşdemir, hem Emin oynarsa büyük kumar olur. Oradaki zaaflardan birini azaltmak lazım. O yüzden oraya Pva veya Dubois şart. Savunması daha iyi olduğu için Pva diyorum. Bjk son maçta Josef-Gedson-Salih-Alli olmak üzere 4 merkez oyuncusuyla oynadı. Mertens ve Oliveira Alanya maçında zaaf yaratmamış olabilir ama önde basamazsak bu maçta yaratır (ki önde basmaya uygun oyuncularımız yok hücumda).
Ortaya normalde Mitçö girer sınır olmasa ama sınır olduğu için mecburen Berkan. Sol kanada gelirsek önde basma için en uygun oyuncu Barış Alper aslında ama o da içeriye bakmadan orta açıyor. Pas vermesi gereken yerde şut atıyor veya çalıma girip insanı delirtiyor. Her ne kadar performansından memnun olmasak da geçen sezon bu sahada Bjk'ye 2, Fb'ye 1 gol atmış Kerem'in en doğru tercih olduğunu düşünüyorum.
Okan'ın çıkaracağı kadro ise Boey değişikliği dışında Gümrük maçıyla aynı olur. Bir ihtimal Kazım yetişirse onu da oynatabilir. Mertens'i kestiğini hiç görmedim çünkü.