⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Muslera
Boey Nelsson Emin Pva
Torreira Berkan
Rashica Oliveira Kerem
Icardi

Öyle veya böyle Apo'nun yokluğunda hep Emin'i kullandık. Ross'u kupa maçı dışında hiç görmedik. Ross'un derbide birden 11'e koyulması riskli olacak. Emin'in bizi yakmamasını ümit etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Solda Kazım yetişse bile 1-2 idmanla maça çıkacak. Taşdemir de hazır bir görüntü vermedi. Hem Taşdemir, hem Emin oynarsa büyük kumar olur. Oradaki zaaflardan birini azaltmak lazım. O yüzden oraya Pva veya Dubois şart. Savunması daha iyi olduğu için Pva diyorum. Bjk son maçta Josef-Gedson-Salih-Alli olmak üzere 4 merkez oyuncusuyla oynadı. Mertens ve Oliveira Alanya maçında zaaf yaratmamış olabilir ama önde basamazsak bu maçta yaratır (ki önde basmaya uygun oyuncularımız yok hücumda).

Ortaya normalde Mitçö girer sınır olmasa ama sınır olduğu için mecburen Berkan. Sol kanada gelirsek önde basma için en uygun oyuncu Barış Alper aslında ama o da içeriye bakmadan orta açıyor. Pas vermesi gereken yerde şut atıyor veya çalıma girip insanı delirtiyor. Her ne kadar performansından memnun olmasak da geçen sezon bu sahada Bjk'ye 2, Fb'ye 1 gol atmış Kerem'in en doğru tercih olduğunu düşünüyorum.

Okan'ın çıkaracağı kadro ise Boey değişikliği dışında Gümrük maçıyla aynı olur. Bir ihtimal Kazım yetişirse onu da oynatabilir. Mertens'i kestiğini hiç görmedim çünkü.​
Berkanı da oynatmadı hiç
🤨

Kiminle karşılaştırdın bilmiyorum ama sonradan da olsa oynuyor bu sezon. Geçen sezon da full oynuyordu
Hiç derken toplasak kaç dakika oynamıştır ?

Rossun kg maçında oynaması lazımdı bu haftayı düşünerek ,hatta olası nelson kart sakatlık durumunu baz alarak

Öte yandan pva olmalı herşekilde bekde 👍

4-4-2 ile Cift forvet

———Mertens-Icardi———

Mertens 10 no olarak olmuyor kabul etmek lazim. Macin gidisatina göre sistem degisikligi olur.

Hiç derken toplasak kaç dakika oynamıştır ?

Rossun kg maçında oynaması lazımdı bu haftayı düşünerek ,hatta olası nelson kart sakatlık durumunu baz alarak

Öte yandan pva olmalı herşekilde bekde 👍
Gümrük maçına ben de Ross'u yazdım ama oynatmadı. Şimdi direkt derbiye atılmaz artık. Zaten sınır da var.

Arkadaşlar bu kombine iptal olayın aslı astarı nrdir? Zaten kombineyi derbiler için aldık, bu maça da gidemiyorsak, hay ben böyle işin. Diğer maçlarda (alanya maçı dahil) sürekli devrediyorum kulübe koltuk boş kalmasın diye

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

nelsson wegorstu tutar eger bjk havadan cok yuklenmezse. herif geriye falan da geliyo iste o arada toreyra en azindan denedim karikaturu gibi kalabilir.
ghezzal oynarsa bizim sol tarafa gecmis olsun
boey kesin oynamali nkodu falan duboyu tavaf ederek gecer
cenk emin bayrama ustunluk kuracaktir malesef
kazanacaksak bizim simarik bebelerin adam olup harcamamasi lazim aksi kotu olur. onlarin kaciracagini sanmiyorum bizim gibi. bjk umraniyeye bi sey oynamadi ama attilar biz de gumruge anca 10 kisilerken ve 2. devre oynadik o da allahin emri yani olacakti o kadari ama yine atamadik. 2 ihtimal de olabilir pek sasirmam begenmiyorum bizim takimi

Çok enterasan geldi bana bu video maç öncesi izlemekte fayda var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki takim içinde cok kritik maç. Yenilen büyük ihtimalle çok büyük yara alıp şampiyonluk sansini baya zayıflatır. Böyle kritik maçlarda genelde lidere yarar ve iki takimda berabere kalir fenerin ekmeğine yağ sürülür diyorum

Okan hocanin kader maclarindan. Şu 2 macta en az 4p yapamazsak dk arasinda yerine baska biri gelir

Arkadaşlar bu kombine iptal olayın aslı astarı nrdir? Zaten kombineyi derbiler için aldık, bu maça da gidemiyorsak, hay ben böyle işin. Diğer maçlarda (alanya maçı dahil) sürekli devrediyorum kulübe koltuk boş kalmasın diye

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
paylasılan habere göre yazılan bloklardaysan yasaklısın kardes. nerden kombine? :D gidemiyosan gidelim bos kalmasın stad. zaten gidicem de gsbonustan kovalıcam bilet :d

2-0 kazanacagiz

Geri
Üst Alt