Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, bu kadar kaliteli kadromuz varken korkmak nedir...Oliveira‘nın 10 numarada etkili olabileceğini düşünmüyorum, derin toplarının isabet oranı çok yüksek değil, takım boyu da uzun olduğu için sorun yaratıyor.
Korkanın çocuğu olmaz aynı ofansif kadro devam. Emre’yi gol ve asist yapmasına rağmen beğenmedim, koordinasyon eksikliği çok fazla, savunması da zayıf, Kazım şuan daha iyi. Abdül oynar. Kerem yerine de belki Yunus ama Kerem’e bu maçta da şans verme taraftarıyım, Rashica sağda oynasın diye.
Mertens’i kesip Berkan’ı koyunca takımın daha güçlü olacağını düşünmüyorum. Olacaksa 60’dan sonra falan olabilir, yekten tırsak bir kadroya gerek yok.
MusleraMuslera
Boey
Nelsson
Ross
Taşdemir
Torreira
Kutlu
Akgün
Oliveira
Rashica
Icardi
2.dk mertens-c.tosun
buna tamam, vasat diyemem bu yapıcı eleştiridir işte.kardeşim paylaşımına +rep 999 points.
ama seni bir noktada kınadım. paylaşımının sesi inanılmaz düşük. duymak için bölgedeki tüm hoparlörleri bağladık. bir daha böyle kaliteli mizah yaparken lütfen bu detaylara dikkat et.
İsabetli şutta da 1.yiz yanlış değilsem.çoğu muhtemelen sırtı dönüktür bizimkilerin
mertens sağolsunİsabetli şutta da 1.yiz yanlış değilsem.